Tutvustame teile ABSOLUTE HYDRANCE päevakreemi, mille autoriks VESTIGE VERDANT.

See kreem on midagi tõeliselt erilist - värske lõhnaga, õhuliselt kerge, välgukiirusel imenduv ning imeliselt niisutav, mahlane ja nahka toitva toimega.

Kreemi unikaalne ning orgaaniline koostis sügavniisutab, silendab, noorendab ja rahustab nahka. ABSOLUTE HYDRANCE näokreem on asendamatu just suvele vastu astudes, mil on hädavajalik turgutada talvest väsinud tuhmi näonahka, kuna selle orgaaniliste koostisainete kokkukõla tagab näonahale säravalt kauni jume, siidise pehmuse ning puhanud ja värske tunde.

Lisaks turgutavale toimele kannab ABSOLUTE HYDRANCE näokreem endaga ühes ka igapäevast kaitsvat toimet. Päike on küll nahal meeldiv, kuid tähtis on seda tarbida mõõdukates kogustes. See orgaaniline päevakreem pakub täiendavat kaitset ka UVA ja UVB kiirguse ning õhusaaste vastu.

Lisaks sügavniisutavale ja vananemist ennetavale toimele on ABSOLUTE HYDRANCE päevakreemi tugev eelis selle ülipuhas koostis. See on vaba allergeenidest, parabeenidest, silikoon- ja mineraalõlidest. Tänu kergele ja puhtale retseptile suudab see näokreem toita nahka sügavamate kihtideni ilma ummistamata nahapoore, tekitamata komedoone ja lastes nahal vabalt hingata.

ABSOLUTE HYDRANCE on meie konkurentsitu favoriit nii kättejõudnud kevadeks kui kogu eesseisvaks suveks.

Lisaks uuele kreemile on VESTIGE VERDANT loonud ka väiksema versiooni oma kuulsast näomaskist.

Kindlasti rõõmustab paljusid, et nüüdsest on saadaval ka väiksem versioon erakordselt menukast ja efektiivsest ORGANIC PEAT MASK näomaskist, mille hind on tulenevalt väiksemast kogusest ka soodsam. Ühtlasi teeb väiksem pakend selle imemaski reisile kaasa võtmise märksa lihtsamaks ja mugavamaks.

Sellel on tuntav, nähtav ja tajutav põhjus, miks VESTIGE VERDANT mustvalget vappi kandvad tooted erilised on ja niivõrd palju auhindu korjavad. Veelgi unikaalsem on aga see kui hästi nende tooted omavahel kokku sobivad. ORGANIC PEAT MASK puhastav ja pinguldav toime on teadagi omaette fenomen, niisamuti hämmastav on nende uue näokreemi võimekus nahka niisutada ja rahustada, kuid see mis mõju need tooted üheskoos avaldavad kuulub juba võlukunsti maailma.
Tutvu VESTIGE VERDANT Organic Skincare’i uute toodetega www.vestigeverdant.ee ja Facebookis Vestige Verdant Eesti.

Jaga
Kommentaarid