Tee: Eksperimenteeri millegi teistsugusega. Kui oled alati tahtnud võltsripsmeid või erkpunast huulepulka proovida, siis pühad on selleks õige aeg. Sa pole kindel, kas see üldse sobib? Harjuta! Proovi alati uut meigitoodet või -tehnikat kodus, enne kui sellega oma suurt debüüti tegema lähed. Ainult nii saad kindlustada nii hea väljanägemise kui enesetunde!

Ära tee: Sädelusega liialdamine. Kui see sulle just juba tuttav ja sobiv pole, ei maksa sellega vahetult enne jõule katsetama hakata. Veidi läiget silmal on täiesti sobiv ning see on ka kiireks ja efektiivseks viisiks, et pidulikum välja näha. Tasakaalus välimuse saavutamiseks ära sädelustooteid mujal kasuta. Kui siiski tahad ka näiteks põsesarnu või kulmuluud rõhutada, kasuta selleks hoopis valguspeegeldavaid tooteid.

Tee: Kasuta silmalainerit. Ühe klassikalise pühademeigi juures on alati ka julge lainerijoon! Kui oled varasemalt seda teha kartnud, tuleks nüüd ruttu-ruttu harjutama hakata. “Profimeikarina tuli ka minul seda tehnikat rohkelt harjutada, enne kui asja käppa sain!”

Ära tee: Ereda põsepuna kuhjamine. Külmad talvekuud võivad meie nahka kuivatada. Kreemjas põsepuna on ideaalne, et jumele rohkem elu ja värvi anda. Kui valid erksama värvi, siis jälgi, et see oleks hajutatud nii, et see näeks välja loomulik ja sujuv. Soovitame alustada kergest pintslitõmbest, millele siis vajadusel värvi alati lisada saab. 

Tee: Kuluta aega. Uue meigitehnika proovimine ei ole üldse lõbus, kui seda kiirustades tegema pead. Tee sellest pigem omamoodi sündmus: pane mängima oma lemmikmuusika, süüta mõnus lõhnaküünal ning suhtu oma näolappi kui lõuendisse, millele kunsti looma hakkad. 

Ära tee: Maga meigiga. Veendu enne magamaminemist, et oled meigi ikka korralikult eemaldanud. See hoiab naha tervemana ega teki ärritusi. 

Anna kommentaarides teada, millised on Sinu pühadeaja ilusoovitused!