Juuksed on teemaks küll muinasjuttudes (“Rapuntsel”, “Kuldkihar”), vanarahvatarkustes, luuleklassikas, ning ka mütoloogias omistatakse neile ebaloomulikke omadusi (Medusa). Tavaelus eksperimenteerime juustega, et meeldida iseendale ja olla tasakaalus oma sisemise minaga. Selleks ongi tähtis valida õige soengustiil ja värv, mis peegeldab su iseloomu.

TUKAKANDJA

Sinus elab igavene tüdruk, kes ei kohku elutee ühegi käänaku ees.

Lühikesed, kihilised, pikad, paksud, viltused või sirged tukad. Kas jätad juuksed pikaks või lõikad lühikeseks, tukk jääb ikka osaks sinu iseloomust – see annab mänguruumi ja väljendab meeleolu!

Endiselt on moes kogu värvigamma: alates šokolaadi tummisest tumedusest kuni pärnaõietee ja Chardonnay klaari blondini. Helklevad külmad sädelused vahelduvad soojade särinatega ning ootamatud toonide üleminekud loovad elevust.

LÜHIKESED BLONDID JUUKSED

Oled enesekindel sportlik naine. Kui raskused sinu teele veerevad, lükkad need särava naeratusega eest.
1960. aastate moeikoonidest (Twiggy, Mia Farrow) inspireeritud pehmed lühikesed juuksed kooliplikaliku tuka, ebaühtlase küljepikkuse ning rõhutatud kauni kuklajoonega. Värvideks mesi, karamell ja merevaik: harmoonia soojade blondide toonide vahel annab sellele stiilile värskuse. Natuke lohakas, hommikumaigune kätega sasitud viimistlus on väga trendikas.

POOLPIKKADE JUUSTEGA BLOND

Oled naiselik tüüp, kes teab enese väärtust. Oma tahtmise saamiseks ei ole sul vaja pikkade lokkidega lehvitada, piisab vaid köitvast silmavaatest.

See lihtne lõikus, mida sobib jätta pikemaks või naksata lühemaks, triikida sirgeks või keerata võluvateks lokkideks, toob esile kauni kaelajoone ja raamib pehmelt näo. Loomulikud soojad toonid, nagu karamell ja iiris, ning pisut heledat triipu annavad soengule liikuvuse ja erilise sära.

PIKAD HELEDAD JUUKSED

Oled elunautija, kellele tuleb palju lausa mängeldes kätte. Oma malbe armsusega võidad kõigi südamed.
1970. aastate boheemlasliku New Yorgi loomulik kaunitar pikkade, pehmete järkudega ja külmade blondide toonidega. Tuhkjad blondid ja läbipaistvat sära andvad lisavarjundid kantakse juustele vaheldumisi, et luua illusioon loomulikult helklevast toonist. Justkui viimistluseta muljet jättev välimus mõjub enesekindlalt.

LÜHIKESED TUMEDAD JUUKSED

Oled naine, kes kõnnib omapead. Sina tänavanurgal juba naljalt teed ei küsi, pigem oled teenäitaja teistele ja ise ideede algataja.
Androgüünne, kuid siiski naiselik – selged vormid loovad vastuolu naiseliku mässumeelsusega. Katseta värvide kokkupõrget, kus rikkalik kohvipruun kohtub trendika orhideelilla triibuga. Lühike tukk kõrvuti pikaga lubab viimistluses erinevaid variatsioone.

POOLPIKAD TUMEDAD JUUKSED

Tihti tembeldatakse sind saatuslikuks naiseks, aga tegelikult oled parimas mõttes koduhoidja tüüp.
Seksikas ja mitmekülgselt muutlik soeng: pehme tukajoon vastandub mänguliselt nägu ümbritsevate järkudega. Pikkus on sinu valik! Sügav šokolaadipruun, mis juurelt tumeneb märkamatult otstesse, annab supertrendikad varjundid ja loomuliku tulemuse. Viimistlus on paindlik.

PIKAD TUMEDAD JUUKSED

On sinu valida, kas käitud kurja kuninganna või Lumivalgekesena. Võid muuta kallima elu põrguks, aga ka hetkega taevamannaks. Äriasjades pole sinu teravale vaistule võrdset.

Ürgnaiselik, metsik ja vitaalne – pikk tume juus tuleb oma täies ilus välja just külma helgiga tumepruunides toonides. Mitmekihilisust lisab õige koloristika, imepeened helepruunid ja tuhkjasbeežid triibud näoovaali ümber ja helendused juukseotstes. Pooltukk annab soengule vajaliku pehmuse. Juukseõli ja pihustatavad pähejäetavad palsamid on pika juukse hoolduse võti.

PUNASED JUUKSED

Leekivate juustega kaunitaride peale on ikka jahti peetud. Tihti omistatakse neile ka üleloomulikke võimeid. Andekad ja südikad naised!

Kui sul veel ei ole tukka, siis tasub proovida! Mänguline tukk on kontrast pikkadele juustele küljel, muutes üldmulje enesekindlaks ja elavaks. See on supernaiselik, sest pilguheit tuka alt lisab saladuslikkust, aga kiharaid hobusesabasse kinnitades oled kui plika! Kiirgavalt säravad vasksed toonid, lisaks mesi, tume merevaik ja pargiroosi varjundid toovad välja julge iseloomu ja sunnivad tänaval järele vaatama.