Kuigi turul on kümneid seerumeid, mis tõesti toimivad, ei kipu käsi sageli tõusma neid soetama. On ka olemas kodus kokkusegatavaid vahendeid, mis sama hästi toimivad ja mõne kuu kannatlikkuse järel auhinnaks sootuks uue karvakasvu silma lähedal kingivad! Kuigi paljud naised avaldavad arvamust, et need vahendid ei toimi, jääb sageli neil puudu regulaarsusest ja kannatlikkusest tulemuste ootamisel. Võrreldes kallite seerumitega toimivad kodussegatud vahendid tõepoolest aeglasemalt, nii et siinkohal jääb üle igaühel otsustada, kas aeg või raha on tähtsam.

Vaja on:

Apteegist

Riitsinusõli (100 ml/ u 5 €)
Vaseliin (125 ml/ u 4 €)

Lisaks

Väike tops (taaskasuta vanu või soeta uus u 1 € tk)

Riitsinusõli lisaboonused: Välispidiselt naha niisutamiseks ja toitmiseks; aeglustab kortsude tekkimise protsessi, effektiivne vahend ka juuste tugevdamiseks. Naha ja juuste hooldamiseks ja massaaziks kanda vähene kogus õli sõrmeotstele ja hööruda kergete masseerivate liigutustega sisse.

Kuidas? Sega koostisosad kokku ja pane väiksesse totsikusse. See segu säilib kuu aega.

Kasutamine: Võta ripsmeharjaga väike kogus ning kammi läbi meigist punastatud kulmud ning ripsmed igal õhtul. Väldi silma limaskestale sattumist. Kui oled enesekindel, võid seda peale kanda ka sõrmede või vatipulgaga.

Muide: Nendest kogustest võiksid kodust ripsmeseerumit toota nii palju, et ka sõbrannad ja kõik naissugulased rõõmsaks saavad. Pakenda kenasti, soeta juurde väike ripsme-kulmukamm ning sul ongi kena kink olemas!