Christian Dior

Dior on lausa terve jõulukollektsiooniga välja tulnud, mis on hingestatud kõige säravamate vääriskivide ümber. Kollektsioon pakub valimist ülieriliste toodete seast nagu särakuldne kulmugeel, smaragdist ja rubiinist inspireeritud 5-värvi lauvärvipaletid ja huulepulkade komplekt kultusliku Rouge Dior Bijou tooniga 999 Matte ja ka viit uut värvi, mille otsikuid saab vahetada. Ja see pehme karbike on veel eriti šikk!
dior.com

Gucci

Anna ka oma tubadele tõeline Gucci-puudutus ja pane kodu taevalikult lõhnama moemaja loodud lõhnaküünaldega (mis toimivad ka suurepäraste sisustuselementidena!) Küünlakesed on tehtud Richard Ginori portselanist ning neid kaunistavad sümbolid võetud otse brändi riietelt.
€390 gucci.com

La Mer

Kas üldse on midagi paremat, kui üks suur potsik Crème de la Mer’d? Tuleb nii välja - bränd on oma parimad tooted lasknud erilisse pühadeümbrisesse ehtida, et jõulurõõm ikka suurem oleks!
€315 cremedelamer.com

Victoria Beckham Estée Lauder

Estée Lauderi ja Victoria Beckhami koostöös tehtud kinkekomplekt sisaldab nende kaheksat enim müüdud toodet, mis kaunilt peegli ja valgustusega nahaimitatsiooniga karbis pesitsevad. Sealt võid leida näiteks pärlja huuleläike, kauakestva ning määdumiskindla ripsmetušši ja Victoria Beckhami enda kirjutatud kirjakese! Kes siis ei tahaks sellist üllatust kuuse alt leida?
€1684 net-a-porter.com

Christian Louboutin

Jõulud ju ongi aeg, et huulepulga peale 80 eurot kulutada! Ja see ei ole veel mingi tavaline huulepulk - Christian Louboutini Loubilaque Lip Lacqueril on üliintensiivsed värvivalikud ja see tuleb siidkoti sisse pakitud sametsisuga lakkkarbikeses. Lisaks näeb selle tuub välja kui jõulukaunistus - ja seda see ka on: kaasas on isegi kuldne lint, millega selle oma kuuse külge riputada saad.
€80 net-a-porter.com

Chanel

Eksklusiivse Chanel No5 D’Or kehageeli seltsis saad end überglamuurselt tunda: geel lõhnab kui tuntud No5 lõhn ja sisaldab ülipeeneid kullasära tükikesi, mis su nahale kõige eksootilisema kuma annavad! umbes
€80 chanel.com

Tom Ford

Meigipalett, millel tõepoolest on olemas kõik, mis soovid: Tom Fordi Soleil Eye And Cheek Palette kompaktist leiad neli lauvärvi, highlighter’i ja põsepuna - just nendes kõige mõnusamates toonides, millega saad jõulupeol kõige kaunimalt särada või vabalt ka hiljem päikselistemate ilmade käes helkida!
€155 harveynichols.com

Alaïa

Hiljuti lahkunud Azzedine Alaïa tooted on nüüd iga kollektsionääri unelmateks saamas - eriti see, tema Tuneesias veedetud lapsepõlvest alguse saanud parfüüm. Martin Szekely disainitud pudelid on nummerdatud ja maailmas on neid ainult 300!
€2000 net-a-porter.com

Pat McGrath

Kui armastad tõsist glämmi ja oled tulihingeline kõrgmoesõber, siis pole Pat McGrathi nimi sulle kindlasti võõras - just tema on vastutanud nii Diori, Maison Margiela, Versace ja lugematute teiste brändide ekstravagantseimate nägude eest. McGrathi hiljuti lendu tõusnud meigibränd pakub komplekti kolme superpigmentse lauvärvipaletiga, millega saad oma silmad tõelisse pühaderüüse võõbata!
umbes €300 patmcgrath.com

Bottega Veneta

See meigikott on nii luksuslik, et seda kasutama hakates tahad kõik oma olemasolevad kosmeetikatooted üle vaadata ja lihtsalt igaks juhuks need kõrvale jätta, mis pudiseda või muud moodi määrida võivad. Bottega Veneta signatuur Intrecciato-tehnikas superpraktiline nahast kotike on valminud Itaalia meistrite käe all.
€390 bottegaveneta.com