BB-kreem
Tõeline iluime Aasiast! BB-kreem katab hästi ning samal ajal ka niisutab ja toidab (sõltuvalt brändist) nahka – toode on „kergem“ kui jumestuskreem ning katvam kui tooniv päevakreem. Kui niisutavates päevakreemides on päikesekaitsefaktor tavaliselt juba sees, siis ära eelda, et see ka BB-kreemis alati sisaldub. Veel üks oht – kui kasutad SPF-faktoriga päikesekaitsekreemi, siis veendu, et kannad toodet ikka piisavalt nahale, vastasel juhul ei kaitse see su nahka.

CC-kreem
BB-kreemi ja CC-kreemi peamine vahe seisneb selles, et BB-kreem pakub nahale enam katvust (toimides kui kerge jumestuskreem). CC-kreem on mõeldud aga eelkõige ühtlase nahatooni saavutamiseks (toimib näiteks väga hästi punetava naha puhul). CC-kreem on koostiselt ka kergem ja vedelam. Nende kahe kreemi koostis ja katvus sõltub suuresti ka brändist, seega kõige sobivama toote leiab seda ise oma naha peal järegi proovides.

DD-kreem
DD-kreem on sisuliselt BB- ja CC-kreemi hübriid, mis sobib kasutamiseks nii näole, kätele kui ka kehale. Katab mõõdukalt naha ebatäiused, ühtlustab jumet ning annab loomulikuna näiva tulemuse.

Jumestuskreem
Tundub, et jumestuskreemile pole uuenduslike kreemide seas enam kohta? Vastupidi! BB- ja CC-kreemide suureks miinuseks loetakse seda, et neid on saadaval väga piiratud toonides, samal ajal kui jumestuskreemide puhul on erinevate toonide valik väga lai. Ning mis seal salata, kui sul on probleemne nahk, siis tead isegi, et loetletud kreemid lihtsalt ei paku tihti piisavalt katvust.

Millist neist kasutad sina?