Kehale: LUUV porgandi dušigeel
Vaata lähemalt SIIT

Looduslik porgandi dušigeel sobib igapäevaseks kasutamiseks kogu perele. Õrn pesuaine puhastab nahka seda kuivatamata, porgandiõli ja vitamiinid toidavad ja niisutavad kogu keha. Sobib kõikidele nahatüüpidele, pärast kasutamist tunned end värske ja puhtana. Ei sisalda silikoone, parabeene, sulfaate ega värvaineid.

Kehale ja näole: Nurme porgandiseep 
Vaata lähemalt SIIT

Naturaalse kollase tooniga porgandiseebis on rikkalikult A-ja E-vitamiine. See õrnatoimeline seep sobib igapäevaseks ihupesuks, kuid miks mitte ka näo puhastamiseks. A-vitamiin on tugev antioksüdant, mis ennetab naha vananemisprotsesse. Magus tsitruseline aroom on mõnus algus päevale.

Näole: Annemarie Börlind Orange Blossom Energizer 50ml
Vaata lähemalt SIIT

Sobib kuivale, vähese niiskusesisaldusega, väsinud ja stressis nahale. Intensiivseks raviks kuivas, õhukonditsioneeriga varustatud ruumis viibijatele, talvel, pärast dieeti või raseduse ajal ja ka päikesest põletatud nahale. Seerum on valmistatud valitud Sitsiilia apelsinidest. See ergutab naha loomulikku taaselustumist, rahustab ärritunud nahka, pakub naharakkudele efektiivset kaitset ja ergutab kollageeni teket. Seerumit tuleks kanda sügavpuhastatud ja toonikuga värskendatud nahale hommikul ja õhtul.

Näole: Sohvy porgandiõliga noorendav ja jumet andev näokreem
Vaata lähemalt SIIT

Sobib meigialuseks kreemiks ning kasutamiseks aastaringselt.Jumestab, pruunistab ja toidab nahka, uuendab, taastab ja restruktueerib, niisutab, kaitseb ja rahustab. Tagab naha tervise läbi vitamiinide A,C, D, F ja E ning polüfenoolide ning varustab nahka rikkalikult linoolhappega.

Juustele: Davines Essential Haircare DEDE Delicate Shampoo
Vaata lähemalt SIIT

Shampoon peenikestele ja habrastele juustele. Puhastab juuksed delikaatselt, jättes nad pehmeks ja kohevaks.

Huultele: Jane Iredale Lip Drink SPF15 huulepalsam
Vaata lähemalt SIIT

Huulepalsam, mis kustutab huulte janu.