Naturaalsus

“Mitte küll päris ökosh-mökosh, aga natukene küll,” iseloomustab Saara oma ilutoodete valikut. Šampoonid-kreemid ja koduvahendid peaksid olema võimalikult puhtad ja naturaalsed.

“Huuled!” rõhutab Saara eriliselt.

“Ma ei lähe uksest välja enne, kui mul huule peal midagi ei ole. Kui panen huulepulga peale, oleksin nagu elus.” Kohe kindlasti ei kuulu tema valikusse nude-toonid.

Puhtad küüned

Küüsi Saara niisama ei laki, ainult siis, kui on lavale minnes vaja. Hea, kui küüntel on mõnus ja puhas tunne.

Blondid juuksed

Gümnaasiumis käies oli Saara aasta aega brünett. See oli siis, kui ta Inest fännas. Ja kuna Ines oli nii ilus, tahtis Saara ka tumedam olla. “Olin oma loomult heledate kulmude ja ripsmetega ning kaame nahaga nagu õudusfilmis. Tume pea sobis hästi ainult siis, kui oli oli ilus meik.”

Suur isetegevus

Saara ei ole mitte kunagi käinud kosmeetiku juures, kuid ta ei välista, et kunagi ta sinna siiski jõuab. “Kui on tarvis vaja end turgutada.” Ka juukseid on ta aastaid ise värvinud, sest nii on mugav ja odav. “Sobiva aja leidmine ja kinnipanek tundub alati nii suur ettevõtmine.”

Vähem keemiat

Kui Saara last ootas, uuris ta grimeerijatelt ikka, kas saaks kuidagi ilma juukselakita läbi. Ikka selleks, et võimalikult vähe keemiliste ühenditega kokku puutuda.

Kindlad asjad

Lapsega kodus olles meigib Saara ennast vähe, aga kui on välja minek, läheb käiku veidi ripsmetušši, kulmupliiatsit ja põsepuna. Lemmikbrände tal ei ole, kui praegu teeb Madára BB-kreem hästi oma töö ära - annab kauni kerge jume.