Korralik meigipõhi on ilu alus

Alusta jumestuse tegemist aluspuudrist. Lily Lolo 100% looduslikest mineraalidest koosnev aluspuuder (19.70 €) on peene ja siidise tekstuuriga ning katab näonaha ühtlaselt. Veekindel, õlivaba ja aktiivsete antibakteriaalsete koostisosadega puuder sisaldab valgust peegeldavat Micat, mis aitab varjata kortse, miimikakurdusid ja iluvigu.

Üksnes naturaalseid koostisosi sisaldav puuder ei ummista poore, vaid laseb nahal hingata ning kindlustab püsivalt puhta ja terve näonaha.

Et saaksid puudri veatult nahale kanda, haara appi Lily Lolo Super Kabuki pintsel (20.40 €). Mõnusalt pehme pintsli sünteetilised harjased on naha vastu ülimalt õrnad ja kauakestvad. Parimaks tulemuseks keeruta Kabukit aluspuudris, raputa maha üleliigne puuder ning kanna näole ringjate liigutustega.

Järgmise sammuna tupsuta nahale pealispuuder. 100% looduslikke mineraale sisaldav õrn, siidiselt pehme tekstuuriga valgustpeegeldav viimistluspuuder Flawless Silk (19.10 €) peidab hetkega miimikakortsud ja nahavead, ühtlustab nahatooni, kinnistab jumestuse ning muudab meigipõhja veatuks. Loomulikult on ka siin abi õigest pintslist. Pealispuudri pintsel Powder Brush (14.40 €) on pehme ja tihe ning aitab saavutada veatu tulemuse.

 

Lihtne!
Meigipintslite puhastamiseks hoia harjased kergelt voolava sooja vee all, puhasta lõhnavaba šampooniga ja loputa. Jäta pintsel kuivama nii, et vesi ei voolaks harjaste kinnituskohta.

Õhetavad põsed

Näo panevad alati särama kaunilt kumavad rõõsad põsed. Lily Lolo Mineral Blush põsepuna (toon Candy Girl, 11.80 €) on 100% looduslikest mineraalidest ruuž, millega on võimalik saavutada erinevaid toone, vastavalt põsepuna pealekandmise tugevusele.

Kui tupsutada põsepuna nahale väga kergelt, on tulemuseks kaunis kuma. Tugevamate tõmmetega saavutad aga sügavama tooni. Siinkohal on heaks abiliseks Lily Lolo pehme Blush Brush pintsel (11.80 €), mis aitab kerge vaevaga nägu kontuurida ning kelmikaid põsesarnu rõhutada.

Pehme ja siidise tekstuuriga põsepuna kaitseb ja toidab nahka ega kuivata seda, et tervisest pakatav loomulik jume saaks sind saata terve päev. Põsepuna ei sisalda talki, sünteetilisi värvaineid, lõhna- ja säilitusaineid.

Ilmekad silmad

Lily Lolo ripsmetušš Natural Mascara Black (16.50 €) on 100% loodusliku, pikendava, tihendava ja koolutava koostisega, sobides ka tundlikele silmadele. Ripsmetušš on lõhna-, silikooni- ja alkoholivaba. Tušš sobib ka veganitele.

Mahlakad huuled

Püsivaks ja korrektseks tulemuseks kasuta enne huulepulka või -läiget huulepliiatsit, mis aitab suu kauni kuju kenasti välja joonistada. Lily Lolo Lip Liner huulepliiats (toon True Pink, 9.80 €) on pehme ja kreemise tekstuuriga ning libiseb kergelt mööda huulejoont, aidates kujundada kauni, veatu ja kauapüsiva huulekontuuri.

Rõhuta tulemust huuleläikega. Lily Lolo isuäratavalt šokolaadimaitselise huuleläike Natural Lip Gloss (toon Scandalips, 11.20 €) looduslikus koostises sisalduvad E-vitamiin ja orgaaniline jojoobiõli, mis niisutavad, hooldavad ja kaitsevad huuli. Tulemus jääb loomulik ja kaunilt särav.

Nipp!
Trendikaks suviseks tulemuseks võõpa huuled oma lemmiktooni. Seejärel tupsuta värv õrnalt salvrätiga maha, nii et ainult pigment jääks huultele. Seejärel kata musisuu läbipaistva läike või hügieenilise huulepulgaga.