Kui valid enim…

Punaseid
Rikkalik punane on klassikaline ja ajatu. Purpurne maniküür tähendab, et oled pingutustevabalt elegantne ja šikk, kuid samas ei meeldi sulle muutused ega see, kui midagi ei lähe plaanipäraselt. Arvatavasti omad sa ka vähemalt ühte punast huulepulka ja pärlkõrvarõngaid! Klassika!

Musti
Oled võrdselt ettearvamatu ja keerukas! Must maniküür kiirgab enesekindlusest - selle valivad naised, kes on iseenda bossid, kuid kes vahel võivad ka veidi jonnakad olla, kui asjad ei lähe nii nagu oodatud. Musta valijad on ka väga lojaalsed ning armastavad tegelikult korda, kuigi mulje võib vastupidine olla.

Neoone
Erksad neoonlakid kõnelevad sinu seiklushimulisest ja sõbralikust loomust ning lapsemeelsusest. Sul on sageli igav ning sinu lōbustamiseks ja üllatamiseks tuleb rohkem vaeva näha. Samuti pannakse sind alati tähele ning armastad särada - oled tõeline seltskonnahing!

Valgeid
Valge maniküüri kandmine lisab sinu välimusele noorusliku ja moodsa elemendi: see ütleb, et oled trendikas ja ägedaloomuline. Oled alati hoolitsetud ning tead täpselt, mida tahad, kuid vahel võib see sinust veidi üleoleva mulje jätta.

Siniseid
Paljude toonivalikutega sinine on äärmiselt mitmekülgne - see vihjab, et oled loominguline, uudse mõtlemisega ning armastad eksperimenteerida. Sinus valitseb sisemine rahu ning väiksed asjad sind endast välja ei suuda ajada. Oled ka lojaalne ning armastad teisi rõõmustada.

Nahatoone
Minimalistlikud nude- ja nahatoonid sobivad ideaalselt igaks sündmuseks ning jätavad mulje, et sa polegi küüsi värvinud. Nahatooni maniküür väidab, et oled korralik ja praktiline, aga armastad liialt oma mugavustsoonis püsida. Samuti oled väga siiras ja hooliv, kuid mõnikord on sul kombeks hoopis asju üle mõelda.

Pastelle
Kui armastad pehmeid ja armsaid pastelltooni küünelakke, tähendab see, et oled südames tõeline romantik ja kiirgad rõõmsameelsust, mistõttu meeldib teistele sinuga aega veeta. Neid värve on lihtne peaaegu kõigega sobitada, kuid seejuures ütlevad need ka seda, et oled trenditeadlik.

Roosat
Kui sinu küüntelt vaatab vastu roosa, oled järelikult lõbus, kirglik ja supernaiselik. Armastad suhelda ning üle kõige oma sõbrannadega aega veeta! Sinu helde loomus võib vahel aga sulle kätte maksta - kipud kergelt “jah” ütlema või hoopiski andestad liiga kergesti.

Tumedaid toone
Need tujukad toonid on küünelakkidest kõige seksikamad. Samas sobivad need imehästi viisakamasse töökeskkonda ning viitavad professionaalsusele ja täiskasvanulikkusele. Tööelust väljaspool oled neid kandes hoopis tõeline südametemurdja ja kannad endas staariiseloomu!