Selle hooaja trendi, pruunides toonides kergelt suitsust silmameiki, on tema sõnul saavutada lihtne, kui silmas pidada järgmisi nõuandeid:

1. Lauvärv tuleb kanda alusbaasile, et see paremini püsiks: kasuta näiteks spetsiaalset aluskreemi (silmaprimer’it), kuid sobib ka tavapärane jumestuskreem. Paula Bogdanov kasutas ise Yves Saint Laurenti valgustpeegeldavat pulka.

2. Soovitatav on kasutada kreemlauvärvi. Paula Bogdanov tõi välja Caviar Stick Eye Cream’i brändilt Laura Mercier, mida Kim Kardashian Westi enda pealgi kasutatakse (Vaata SIIT )

3. Värvi terve silmalau liikuva osa pind, kuid sisemisse nurka jäta veidi ruumi, sest muidu võib tekkida efekt väiksest silmast!

4. Kreemlauvärvi võib silmale kanda ning hajutada nii pintsli kui ka näpuga. Pintsli kasutamisel jälgi, et liigutused oleks pigem tupsutuste moodi, mitte pikad tõmbed, sest muidu võib värv ebaühtlane jääda.

5. Kui lauvärv on silmale kantud, tuleb see “kinnitada”, et ka paari tunni pärast meik sama värske oleks ning pilgutamise tagajärjel vaokesi ei tekiks. Selleks võid kasutata näiteks läbipaistvat puudrit.

Sellise kerge suitsusilmaga võid Paula Bogdanovi sõnul minna nii tööle kui ka peole! Neutraalsele silmameigile saab pead murdmata lisada punase huule või silma veelgi rõhutada, lisades värvi ka silma alla!