Enesekindel Armani Sì Passione (50 ml EdP 89.99) on väärt valik impulsiivsele ja võimukale tulemärgile, kes armastab olla liider ega kohku millegi ees.

Sõnn

Naudinguid jumaldavale Sõnnile valmistab rõõmu Paco Rabanne’i parfüüm Lady Million Lucky (50 ml EdP 83.99), mis on kui tõeliselt isuäratav lõhnagurmee.

Kaksikud

Värvikatele ja ettearvamatutele Kaksikutele on meeltmööda lõhn, mis on vähemalt sama üllatav kui nad ise. Iceberg Since 1974 (50 ml EdP 39.-) on ootamatu kombinatsioon värskest, mõrust, metsikust ja mahedast, sobides püsimatule tähemärgile imeliselt.

Vähk

Õrn ja unistav Vähk armastab meelitusi ja soovib olla ümbritsetud pehmuse ja soojusega. Just seda pakub tõeliselt ligitõmbav Miller Harrise parfüüm Peau Santal (EdP 50 ml 88.99).

Lõvi

Impulsiivsele ja jõulisele tulemärgile sobivad kütkestava auraga parfüümid, mis tõmbavad teda lausa nõiduslikult ligi. Dior J’Adore Absolu (50 ml EdP 110.-) on üks neist.

Neitsi

Tugeva ja tahtejõulise kandja iseloom väljendub suurepäraselt Versace Dylan Blue (50 ml EdP 84.50) lummavas essentsis, mis on ülinaiselik nagu Neitsigi.

Kaalud

Vastupandamatult sarmikas ja salapäraselt veetlev! Hugo Bossi parfüüm Boss The Scent For Her Private Accord (50 ml EdP 89.99) on imekaunitele Kaaludele loodud.

Skorpion

Sõltumatu ja kirglik Skorpion vajab midagi, mis jõuab temaga sammu pidada. Lilleline, muskuseline ja nahkse puudutusega Agent Provocateur Fatale Orchid (50 ml EdP 66.-) on võrgutav ja täiesti vastupandamatu!

Ambur

Köitva, elujõulise ja iseteadliku Amburi energiaga sobib suurepäraselt värskusest pakatav Dsquared2 Wood (50 ml EdT 73.95), mis lisab igasse päeva annuse magusat naiselikkust.

Kaljukits

Kaljukitse enesekindlat ellusuhtumist ja seiklushimulist vaimu toidab Burberry Her (50 ml EdP 92.99) – imeline signatuurlõhn naisele, kes tahab muljet avaldada.

Veevalaja

Veevalaja on lennuka fantaasiaga maailmamuutja, kes jääb alati originaalseks, nagu ka Desiguali tualettvesi Fresh World (30 ml EdT 22.-). See uus, lõbus ja mänglevalt häbematu lõhn sobib tähemärgile, kelle pea kubiseb hulludest ideedest!

Kalad

Müstiline tähemärk, mille esindaja soovib alati jääda unikaalseks ega lepi iga pakutava variandiga. Unikaalse kooslusega uuenduslik Proenza Schouler Arizona (50 ml EdP 73.32) vastab kindlasti Kalade ootustele.