Vetikatega päikese vastu

Eesti turule on jõudnud Ameerika firma Repêchage Beauty, mida hiljuti ka valitutele esitleti. Tegu on unikaalse sarjaga, mis üllatab mitme uuendusliku tootega. Tooted sisaldavad merevetikaid ning põhinevad 40-aastasel uurimis- ja arendustööl. Firma kontrollib kogu tootmisahelat vetikate korjamisest, patenteeritud meetodil töötlemisest kuni pakendamiseni ja müügini. Otsides alternatiive naha kaitseks päikesekiirguse eest, tegid Repêchage tootesarja loojad avastuse, et loodusliku merevetika kaitseomadused on muljetavaldavad. Esindaja ja kosmeetiku Anu Aare sõnul on Eesti talvises kliimas naha kaitsmiseks täiesti piisav, kui kasutada loodusliku merevetika kaitseomadusi. Vetikas on nii võimas antioküdant, mis lisaks UV kaitsele teeb oma mineraalide ja vitamiinidega ka suurepärast hooldustööd. Ainulaadne toode Repêchage valikus on C-seerum, mis on 100% merevetikatest pressitud kontsentraat.

Hiljutised uuringud on näidanud, et SPF kaitsefaktorina ei pruugi olla tervisele kõige ohutum valik. Tuleb vahet teha keemilise ja loodusliku SPF kaitsefaktori toimeainetes. Paraku selgub üha enam, et keemilised ühendid on ikka küsitava väärtusega. Keemilised päikesekaitsevahendid on ained, mis naha sisse imendunult absorbeerivad UV-kiirgust (enamasti vaid UVB-kiirgust). Enamuses on tegu sünteetiliste kemikaalidega, mis imenduvad hästi ning võivad seetõttu kergesti ka meie vereringesse jõuda. Mõned keemilised blokaatorid võivad laguneda kokkupuutel UV-kiirgusega ja reageerida teiste kreemide toimeainetega. Need võivad põhjustada ka nahaärritust, kuna imenduvad nahka. Tugevatest kemikaalidest on organismil küllaltki raske vabaneda ning need võivad meie keha häirida pika aja vältel.

Lisaks Repêchage toodetes leiduv unikaalne merevetika Laminaria Digitata kontsentraat, mis niisutab, noorendab ning taastab naha PH tasakaalu.  Sarja esindaja Anu Aare enda lemmiktooteks on Face Shield keskkonnamõjude eest kaitsev aluskreem. Veevaba aluskreem matistab naha koheselt, ei ummista poore ja sobib ka tundlikule nahale. Ideaalne enne jumestust ning kaitseb kliima, õhusaaste ja päikesekiirguse eest.

Kiirülevaate, mis sarja toode sobiks sulle, saad alloleva pildi abil:

 

Bourjois' abil puhanum ilme!

Aasta alguses on aeg öelda au revoir väsinud, tuhmile ja kahvatule nahale ning bonjour kirkusele ja särale, sest Bourjois on turule tulnud Healthy Mix BB sarjaga. Sellesse kuuluvad uus Healthy Mix aluskreem, BB kreem ja puuder. Nende toodete harmooniline koostoime peidab reetlikud väsimuseilmingud ning ühtaegu annab nahale võrratult loomuliku sära. Nahk näeb välja terve, puhanud ja kirgas. Très jolie!

Davi Malletti juukseimed

7. detsembril esitleti Tallinna Kaubamaja Ilumaailmas uut Eesti turule tulnud juuksesarja Davi Mallett Hair. David Mallet on maailmakuulus juuksur, kelle salong Pariisis on juukseparadiisiks paljudele maailmastaaridele ning nüüd võib igaüks ka ise oma soengule prantslaslikku kohevust pakkuda kas soengupuudri või kullasäraga või hoopis kinkida neile igapäevahooldusega luksuslikku niisutust ning volüümi.

Pakendivabam maailm

Lush otsustas, et sel aastal peavad jõulud tulema teisiti. Just seetõttu on jõulukollektsiooni tooted pakenditest priid. Briti ilubränd on naasnud oma juurte juurde ja lähtuvalt põhimõtetest loonud tänavuse jõulukollektsiooni veelgi keskkonnasõbralikumana. Pakkudes vannisõpradele senisest rohkem võimalusi vähendada tarbetute pakendite kasutamist, on innovaatilisi lahendusi kasutanud Lush astunud sammu edasi ning muutnud 80% oma jõulukollektsiooni toodetest pakendivabaks.

Tahked tooted nagu seebid, vannipommid ja massažikad mõjuvad ka pakendita atraktiivselt ning neid on lihtne poest koju ja vanniäärele transportida. Seega saab Lush uhke pakendi asemel suunata oma ressursid kvaliteetsete koostisosade kasutamisele ja toodete arendusele. Mis saab aga kehapalsamitest ja huulekoorijatest, need ju vajavad tõhusamat pakendust? Lush nii ei arva.

Viies huulekoorijad, -värvid ja kehapalsamid tahkele kujule, ei vaja need enda ümber karpe ja purgikesi. Pakendi asemel on nende toodete puhul panustatud magusa apelsini- ja greibiõli niisutavatesse omadustesse. Õlid toidavad nahka sügavuti ning kaitsevad seda karmi pakase eest. Lushile omaselt ei pea huulekoorijate puhul isuäratava lõhna pärast muretsema, need võib julgelt huultelt ka maha limpsida.

 

Lihtne ilu Lätist

Mádara ilutooted on alati olnud armastatud kingitusteks ja sel talvel on Läti ilubränd kinkekomplektide nimistut täiendanud.  Kõigi reisisõprade rõõmuks on nüüd Mádara tootevalikusse lisandunud spetsiaalne reisikomplekt Fab Skin Jet Set, mis on ideaalseks kingiks maailma-avastajatest ilusõpradele.

Komplekt sisaldab erinevaid tooteid, mis võimaldavad nahal võimalikult stressivabalt üle elada nii lennuväsimuse, ajavahe kui ka kliimamuutuse. Viis spetsiaalselt valitud ilutoodet puhastavad, kaitsevad keskkonnamõjude eest ning niisutavad. Koorija, mitsellaarvesi, silmakreem ning nahka niisutav mask ja kreem on mugavalt väikestes pakendites, et need mahuksid muretult ka käsipagasisse. Reisimine ja uute sihtkohtade avastamine peab olema lõbus ning õnneks lubabkiMádara uus ilukomplekt keskenduda nautimisele, mitte stressis naha eest hoolitsemisele.

See kõik on mugavas, keskkonna- ja käsipagasisõbralikus, korduvkasutatavas reisi-kosmeetikakotis.