Tekst ja fotod: Jareli Liivak

Avon Mark! Liquid Lip Shine 5€

See on ainus vedelatest huulepulkadest meie katsetatutest, mis on läikiv ja ei kuiva matiks. Tänu sellele ei kesta see huultel kaua ja on oht, et läheb kergemini hammastele ja näole laiali, eriti, kui oled kogemata liiga palju peale kandnud. Huultele jääb ta sellele vaatamata väga kena ja kui kardad huulte kuivamist, siis see on täitsa arvestatav valik. Meie proovisime tooni Lacquered up.

+
Väga pigmenteeritud
Väga läikiv
Niisutav
Odav
-
Läheb kergesti laiali
Ei püsi kaua
Liiga pehme aplikaator, raske korrektselt peale kanda

Esimesel pildil huulepulk värskena, teisel mahakulunul hiljem.

Bourjois Rouge Edition Velvet 16€

Bourjois Rouge Edition Velvet on matt huulepulk, mis on väga pigmenteeritud ning valikust ehk kõige vähem huuli kuivatav. Pika aja peale muidugi kuivatab ka see. Sööki huulepulk üle ei ela, aga pole palju huulepulki, mis seda teeks. Proovitud värv on väga kaunis, punane, kuid mitte liiga kriiskav. Isiklik lemmik. Nimeks 12 Beau Brun.
+
Püsib kaua
Kulub ühtlaselt maha
Lihtne peale kanda
-
Valikust kõige kallim

Esimesel pildil värskelt pealekantult, teisel pildil 5 tundi hiljem.

Revlon Ultra HD matt huulevärv 12.5€

Revloni huulevärv on kogu seltskonnast kindlasti kõige mugavam. Kuigi ta algul ei kuiva täielikult matiks, saavutab selle välimuse õrnalt salvrätiga tupsutades. Pärast huulevärvi kulumist jääb meie proovitud tooniga huultele jälg. Meie proovisime tooni Addiction.

+
Mugav peale kanda
Ei kuivata huuli, huultel väga mugav
Lõhnab hästi
+/-
Huultele jääb värv ka maha kuludes
-
Ei kuiva täielikult matiks

Värskelt pealekantud ühel pildil ja matiks tupsutatult teisel.

NYX Soft Matte lip cream 8€

Sarnaselt Bourjois’ huulepulgale on ka NYXi vedel huulevärv kergelt vahu sarnase koostisega, mida on mõnus peale kanda ja kuivab kiiresti. See huulevärv on kindlasti kõige suurema toonivalikuga – Kaubamaja e-poes on näiteks saadaval 34 tooni! Sealt leiab sobiva tooni igaüks. Meie proovisime tooni Sao Paulo.
+
Suur värvivalik
Hea vanilline lõhn
Ei tunne huultel midagi, kerge koostis
-
Kulub ebaühtlaselt
Kuivatab huuli pika peale
Värv erines pakendist

Värskelt pealekantud.

NYX Lip Lingerie vedel huulepulk 9€

Veel kolmas vedel huulepulk NYX-ilt on Lip Lingerie, mis on keskendunud nude-toonidele. Seda peale kandes võid musi teha nii paljudele, kui süda lustib, sest maha ta igatahes ei kulu! Kindlasti kõige püsivam huulepulk valikust, tänu sellele ka kõige kuivatavam. Meie proovisime tooni Bedtime Flirt.
+
Kauapüsiv
Kuivab matiks
Värvivalikus nude igaühele.
-
Kuivatab huuli

Rimmel Provocalips  7 €

Stiil.ee peatoimetaja Merje lemmik huulevärv: "Kui Jareli oma testiga alustas, olin põnevil ja ootusärev, sest olen ka ise mitmeid neist proovinud, ent tahtsin ka tema tulemusi näha. Nüüd, mil olen neid näinud, ei heidutu ma välja toomast ka oma lemmikut: Rimmeli Provocalipsi 16 h Kiss Proof Lip Colour huulepulka - kahe otsaga kauapüsivat abilist, mille paadunud kasutaja olen olnud juba kuid pärast selle leidmist. Toon 730 Make Your Move on ideaalne igapäevaseks töölkäimiseks, et hoolitsetud välimus saavutada ja pea igasse olukorda sobida. Söön ja joon päeva jooksul mitmeid kordi ning just Provocalips ei anna sellele kõigele absoluutselt alla. Sageli panen selle peale hommikul 8.30 ning kordagi päeva jooksul uuendamata pean õhtul kl 19.30 ajal vaeva nägema, et selle viimased tooniriismed maha saada. Kui õhtuti kenasti huuli niisutada ja vahel koorida, ei ole tajunud ka liigset huulte kuivatamist."

Soovitus: kasuta Provocalipsi juhise järgi - kanna värvikiht huulele ja lase minut kuivada, siis kanna peale kinnitav läige ja oota paar minutit, enne kui kedagi-midagi musitama asud. Edasi on 16 h tõesti muretud!

+
ühtlane kuluvus
kiire kuivamine
vastupidavus kõigele

-
väike toonivalik