Jane Iredale’i kreemjas silmalainer Mystikol

Jane Iredale’i uus külluslikult kreemjas silmalainer Mystikol on lausa loodud kelmika pilgu loomiseks. See on veekindel, kauapüsiv, kergesti hajutatav ja saadaval kuues toonis. Toote korgi seest leiad eemaldatava pintsli, millega on mugav lainerit laugudele kanda. Samuti saab pintsli abil teha kauapüsiva suitsusilma, hajutades toodet laugudele.
Mystikoli kauapüsivuse saladus peitub selle kreemjas koostises, mis ei valgu silmalau kortsukestesse ega kurdudesse. Kookoseglütseriin annab tootele pehme tekstuuri. Tulemuseks kaunis silmameik.

Testis toimetaja Tiiu Suvi:

“Topsikese koonusja kujuga kork käib kaheks, nii et korgitipp on pintslikese vars. Pintsel pole mitte just juuspeenike, sobides seega laiema joone austajale. Toon nimega Sapphire on kirgassinine ja kergelt metallik. Lainer on meeldivalt tugeva tekstuuriga, kuid seda on mugav peale kanda. Tulemus jääb efektne!”

Glo Skin Beauty tolmpuuder Loose Base

Glo Skin Beauty kolmekordse jahvatusega mineraalne meigipõhi on ideaalne kaaslane päikeselisel suvepäeval. See sobib ka tundlikule nahale, annab kaunilt kumava pigmendi, päikesekaitse ja katvuse keskmisest täielikuni. Nagu kõik Glo Skin Beauty tooted, on ka Loose’i meigipõhi talgivaba, ei ummista poore ja seda on täiustatud eksklusiivse antioksüdantide seguga A-, C- ja E-vitamiinist ning rohelise tee ekstraktist. Kanna Loose’i meigipõhja puhtale ja niisutatud nahale, kasutades kabuki pintslit. Värskenda meigipõhja pärast pikalt päikese käes viibimist või higistamist. Kui soovid erilist niisutust ja värskust, piserda meigipõhjale ka Moist Hydration Misti pihust.
Hind 52.-, müügil Tallinna Kaubamaja Ilumaailmas ja e-poes www.kaubamaja.ee.

Testis Anne & Stiili reklaamijuht Helen Silts:

“Tolmpuuder on meeldivalt õhuline, kuid teeb oma tööd suurepäraselt, matistades näonahka ja võludes selle imeliselt värskeks. Puudrikihti võib päeva jooksul mitu korda uuendada, ilma et tulemus oleks liiga tugev või võlts. Vastupidi – jume jääb klaar ja kaunilt kumav.”

Glo Skin Beauty huulepulk

Uudses pakendis Glo Skin Beauty huulepulgad on mõnusalt mahlakates värvitoonides. Suvele kohaselt on huulepulkade koostisse lisatud sügavalt niisutavad koostisained ja mineraalne päikesekaitse. Huulepulka on täiustatud eksklusiivse antioksüdantide seguga A-, C- ja E-vitamiinist ning rohelise tee ekstraktist. Vastavalt soovitud tulemusele kanna huulepulka omaette või kasuta ka läiget. Parima tulemuse saamiseks kasuta huulepulka koos Precision Lip Pencili huulepliiatsiga.
Hind 25.-, müügil Tallinna Kaubamaja nude-toone kui ka erksaid Ilumaailmas ja e-poes www.kaubamaja.ee.

Testis projekti juht Marianne Peep:

“Meeldib, et valikus on nii loomulikke nude-toone kui ka erksaid punaseid. Huulepulga suur pluss on väga hea katvus, mis tagab, et toodet kulub vähem ja jätkub kauem. Samuti hindan selle niisutavat efekti.”

Lily Lolo põsepuna Ooh La La ja põsepunapintsel

Lily Lolo Mineral Blush on 100% looduslikest mineraalidest põsepuna, millega on võimalik saavutada eri tugevusega toone. Lily Lolo Angled Blushi pintsel muudab ruuži näole kandmise väga lihtsaks, tulemuseks on kaunis kuma või silmapaistev puna. Pehme ja siidise tekstuuriga põsepuna kaitseb ja toidab nahka ega kuivata seda, et saaksid nautida tervisest pakatavat ja loomulikku jumet terve päev! Põsepuna on õlivaba, ei sisalda talki, sünteetilisi värv-, lõhna- ega säilitusaineid.

Testis toimetaja Kelly Kipper:

““Appi, kui ilus!” oli esimene mõte, mis mulle pärast paari kiiret pintslitõmmet pähe hüppas. Mahe õrnroosa toon jääb kergelt päevitunud nahal lausa jumalik. Põsepunapigmenti on lihtne reguleerida õrnemaks või tugevamaks. Põsepunapintsli ots aga aitab värvi imelihtsalt sarnadel suunata, et tulemus oleks täpselt selline, nagu soovid. Nii õhetav, nii ilus!”

Lumene Invisible Illuminationi särapuuder Midnight Sun

Anna oma nahale sära ja ilu uuendusliku hübriidtootega. Antioksüdantide poolest rikas Illuminizer sisaldab murakaseemneõli ja valgustpeegeldavaid pigmente. Vananemisvastased peptiidid koos arktilise allikaveega tagavad kauni ja särava jume. Universaalsed toonid ühtlustavad nahatooni ja annavad peaaegu nähtamatu kerge jume. Ei sisalda parabeene ega formaldehüüde.

Testis tegevtoimetaja Eia Uus:

“Kasutan igapäevaselt Lumene sama sarja jumestuskreemi, mis mulle väga hästi sobib, seega tundus hea mõte proovida ka toodet, mis annab lisavunki niigi säravale nahale. Varasemat helendi kasutamise kogemust mul pigem polnud, ent järgides juhist “põsesarnale ja kulmuluule”, sai nägu suvesära juurde. See on tiheda koostisega, kuid nahal väga loomulik.”

VAATA KA:

Testime uusi ilutooteid: mõnusad jalatooted