LUMI arktiline näokreem

SOS-kreem, kui nahk on saanud päikese tõttu kannatada, on ülikuiv või punetav ja sügelev. Tundidega taandub punetus, naharakud taastuvad ja saavad toidetud asendamatute vita miinidega. Tänu kodumaisele mesilasvahale ja uni kaal sele koostisele tekib nahale justkui lisakaitsekiht, mis ei lase niiskusel põgeneda. Kõrge taimeõlide ja -ekstraktide hulk aga niisutab ja toidab sügavuti. Madala molekulaar kaaluga hüaluroonhape niisutab nahka, mis muutub elastsemaks ja tekkinud kortsud vähem märgatavaks.

Hind 29.- (50 ml)

Testis keeletoimetaja Jolana Aru:

“Kreem on parajalt paksu koostisega, samas hästi pealekantav, imendub kiirelt ja niisutab nahka tõhusalt, peaaegu lõhnatu. Nagu toote tutvustuses kirjas, jätab kreem nahale kaitsva kihi ja seda on tõesti ka tunda. Igapäevase kreemina on see veidi liiga paksu koostisega, kuid talvel kasutaks seda ilmselt pidevalt. Ka pärast päikese käes veedetud päeva sobib see näonaha turgutamiseks ideaalselt.”

Guinot’ taastav näokreem Longue Vie Soleil enne ja pärast päevitamist

Enne päevitamist tugevdab kreem naha elutähtsaid funktsioone ja säilitab naha nooruslikkust. Pärast päevitamist taastab kreem nahka. Tõhusa elustava mõju tekitamiseks võib kasutada ka maskina. Pärast päevitamist sobib seda kanda näole paksema kihina, tagamaks päikesekahjustusi parandav mõju.

Testis ilutoimetaja Reet Härmat:

“Ülimõnus suvekreem. Päikesest õhetav näonahk muutub kohe kaunimaks ja saab kosutust. Taastab naha niiskusvarud hetkega. Eriti mõnus tekstuur ja aroom. Annab nahale ilusa suvise kuma.”

Image Skincare’i niisutav ja matistav päevakreem Prevention+ päikesekaitsega SPF 32+

Aina enam uuringuid on näidanud, et UV-kiirgus põhjustab 80–90% naha vananemisest, mistõttu on mõistlik end selle kahjuliku mõju eest kaitsta ka Eestis, kus päikest justkui ei paistagi. Tegelikkuses pole UV-kiirguse hulk välistemperatuuriga seotud. Ka päikeselised talve- ja kevadpäevad võivad kaitsmata nahale ohtlikud olla. Pikima lainepikkusega UVA-kiirgus jõuab kaitsmata nahal sügavale dermisesse ja läbib isegi pilvkatte ning aknaklaasid. Ilma kaitsekreemita UVA-kiirguse käes viibimine kuivatab kollageeni ja elstiinikiude, vähendades naha elastsust ja tekitades kortse. Lühema lainepikkusega UVB-kiirgus jõuab kaitsmata nahal epidermisesse, kus stimuleerib melaniini tootmist. Melaniini liigne stimuleerimine on aga pigmendilaikude ja päikesepõletuse tekkepõhjus. Õlivaba koostisega matistav päevakreem tagab laia toimespektriga UVA/UVB-kaitse. Micro-sponge-tehnoloogia imab naha pinnale tekkiva rasu ning jätab mati ja läikevaba tulemuse. Kreem sobib kasutamiseks meigi aluskihina. Toode sisaldab ka antioksüdante, mis võitlevad vabade radikaalide ja päikese kahjustava mõjuga.

Hind 36.-

Testis reklaamimüügi projektijuht Kristiina Rauts-Nõmmik:

“Kreem valmistas üllatuse. Kuigi selle lõhn oli käele tupsutades minu jaoks liiga intensiivne, mõtlesin, et sellest minu lemmikut ei saa, aga pean sõnad tagasi võtma! Kreemi näole kandes kadus lõhn hetkega ja nägu jäi suvesoojade ilmadega matiks kuni magamaminekuni. Nahk oli pehme ja siidine. Seda kattis kui kaunis uduloor.”

Payot’ kerge niisutaja Hydra 24+ Essence

See on ideaalne suvetoode, esimene samm näohoolduse ilurutiinis. Selle värske koostis valge rukkilille õite ja hüaluroonhappega pehmendab, silub ja taastab kiiresti naha niiskustasakaalu. Kanna toodet sõrmeotstega nii hommikul kui ka õhtul puhastatud näole, silmaümbrusesse ja kaelale enne tavapärase kreemi kasutamist. Proovi Hydra 24+ Essence kreemi ka Payot’ Creme Nr 2 CC-kreemi all. Nende toodetega oled suveks valmis!

Hind 26.-

Testis Anne & Stiili reklaamijuht Helen Silts:

“Mulle on kõik Payot’ tooted ülihästi sobinud. Ka see niisutaja pole erand! Pärast kasutamist on nahal väga mõnus, kerge ja värske tunne. Tunnistan ausalt, et palavate ilmadega ma niisutajale kreemi lisaks ei pannudki. Polnud tarvis, sest vaatamata oma kergusele niisutab Hydra 24+ Essence piisavalt. Eriti hästi sobib see rasusele näonahale, kuna ei jäta nahka läikima.”

Guinot’ niisutav kreem Crème Fluide Hydrazone

Õhuke ja kiiresti imenduv kreem matistab ning muudab naha pehmemaks ja elastsemaks. Toode sobib suurepäraselt kombineeritud ja rasuse naha niisutamiseks, kuna erilised hydrocyte-liposoomid niisutavad rakke rakumembraani kaudu.

Testis ilutoimetaja Reet Härmat:

“Mul on seganahk, mis kipub soojade ilmade korral rohkem rasu eritama. Kuna ka töökeskkonnas on kuiv õhk, vajab mu nahk topeltniisutust. Guinot’ niisutav ja matistav kreem on puhas luksus! See on delikaatse lõhnaga ja imendub kiirelt. Nahk jääb pehme ja väga hästi niisutatud ega läigi. Kreem sobib ülihästi ka meigi all kandmiseks. Täiuslik abimees suvisesse meigikotti!”

LUMI geelkontsentraat Superbloom

Mida vajab su nahk suvel? Kerge koostisega niisutust, mis kaitseb suveilmast tingitud pigmentatsiooniprobleemide eest. Seda Superbloomi geel pakubki. Regenereeriv toode toidab ja niisutab nahka, muutes selle nooremaks. Niatsiinamiid silub ja tagab, et nahale värvust andvad pigmentatsioonirakud jaotuksid nahal ühtlaselt. Hüaluroonhapete kokteil taastab niiskustasakaalu naha kõikides kihtides. Ainulaadne liposoomidesse pakendatud mikrovetikate segu tungib sügavale nahka, kaitstes seda. Nahk näib kui uuesti sündinud. Toode on vegan, õli- ja parfüümivaba ning arendatud ja toodetud Eestis.

Hind 39.- (30 ml)

Testis agentuuride müügijuht Ulla Kindel:

“Superbloom on tõesti super! Geelkonsentraat niisutab nahka tõhusalt ja sügavuti. Kandsin näole kolm pumpatäit geeli, mis imendus sekunditega. Sellel on meeldiv kerge lillelõhn, mis naha kuivades kiirelt kaob. Tulemuseks on sametine ja matt näonahk, millele on mugav ka meiki kanda. Kindlasti üks lemmikuid suviste pidude eel!”

VAATA KA: