Kuidas sünnib ettekujutlus, milline modell sinu uut kollektsiooni kandes välja näeb meigi ja juuste osas?
Mõtlen meigile ja soengule juba kollektsiooni tegemise ajal - need on nii olulised ja neil on võim ideed rõhutada. Vale meik ja soeng võivad riietuse idee aga palju nõrgemaks mängida.

On sul lemmikmeikar, keda alati usaldad, et ta mõistab su nägemust lennult?
Olen palju teinud koostööd Mammuga, kuid on veel mitmeid, keda usaldan. Kui on usaldus, siis annab see vabaduse ka teiselt inimeselt nõu küsida või ideid vahetada. Kui usaldust ei ole, siis hakkan näpuga järge ajama ja igat millimeetrit hindama. Ilmselgelt on esimese variandi puhul tulemus ägedam!

Seekord on Tallinn Fashion Weeki lava taga Oriflame meigitiim, kelle professionaalsusega jäin väga rahule. Ja meid aitas osade modellide puhul ka Marre Naissoo - taas superproff!

Kas lähtud ka muu maailma moenädalate lavameigi- ning juuksetrendidest või palju need su otsuseid mõjutavad?
Üldised suunad mõjutavad küll. Kas või juba sellepärast, et kombineerime backstage'i meigipiltide põhjal looki kokku - a la huuled siit pildilt, kulmud sealt. Alati on hea pilte näidata, sest on üllatav, kui erinevalt võivad inimesed meigist ja juustest vaid sõnade abil kirjeldades aru saada. Olen seda väga palju kogenud - ühele tähendab korall virsikutooni, teisele helepunast ja nii edasi.

Kui kaua võtab aega et meigi-juuksetiimiga kõik kooskõlastada? 
Tavaliselt saadetakse meigitiimile pildid ja kirjeldused juba ette, et nad saaksid valmistuda, omavahel läbi arutada ja ka vajalikud asjad kaasa võtta (mõnikord on vaja midagi lisaks muretseda juurde ka).

Mis on suurim iluaps, mis sul meenub lavatagusest viimase hetke saginast?
Igasuguseid asju on juhtunud: meik on läinud riietele, sinikad ilmnevad. Aga sinikad on ka viimase hetke peitmise asi, sest riided pannakse viimasel hetkel selga, et need ei kortsuks. Riiete selga panemisel lähevad mõnikord omakorda soengud sassi, juukseehted kukuvad maha, huulepulk läheb näkku jne. On oluline, et keegi meigi ja soengutiimist on kohal kuni šõu lõpuni ja vaatab enda osa üle ka näitekst riietevahetuste ajal, sest minu silmad on nendel sekunditel pööratud vaid sellele, et riietuses midagi valesti ei oleks.

Käid ka ise laval kollektsiooni esitluse järel - kuidas selleks hetkeks valmistud peegli ees ise? 
Samal päeval ei jõua midagi ette valmistada. Seekord mul vedas - Marre Naissool tekkis lava taga vaba moment ja sain ilusa meigi ning mõistsin, et see teeb tõesti olemise pidulikumaks, kui kuskil nurga taga ise kohmitsetud paar liigutust.

Brändi värskeimat kollektsiooni esitlesid mitmed tuntud naised, kes tõid publiku ette pidulikud rüüžid, raskepärase glamuuri, lummava sameti, peened drapeeringud ja sillerdavad litterkangad. Tallinn Dolls by Karolin Kuusiku uus kollektsioon on magusa boonushinnaga saadaval eelmüügikeskkonnas Pre-o-Porter.

Tekst: Merje Merdik