Alustuseks valmistab ta oskuslikult naha ette Sisley musta roosi ekstraktiga mask-kreemiga (Osturalli LINK) ning seejärel Beautiful Day Moisturizer kreemiga brändilt Odacité (LINK). Seejärel kannab ta nahale Make Up For Ever jumestuskreemi Ultra HD (LINK) - kergelt, et see ei mõjuks paksuna. Näokumeruste rõhutamiseks segab ta kokku vedelama Touche Eclat valgust peegeldava pliiatsi (Osturalli LINK) ja tahkema Laura Mercier’ heleda puudri, mille ta kannab silmade alla, lõuale, huule peale ja tõmbab sirge triibuna ninaseljale. Nina otsa teeb ta veel kuldse lauvärviga pisikese täpikese: “See jätab mulje, et ninaots on kikkis!” Kontuurimiseks kasutab ta Anastasia Beverly Hills’i kontuurimispaletti (LINK), et sellega katta põsesarnaalused ning juuksepiir. Poly sõnul on ideaalne kontuurimisvärv sinu nahast neli korda tumedam. Pärast hajutamist katab ta jumestuspõhja Kevin Aucoini puudriga (LINK), et meik päeva jooksul paigast ei liiguks.

Kui põhi on valmis, asub Poly kulmude kallale, täites tühjad kohad MAC-i kulmupliiatsiga toonis Lingering (LINK). Siis tuleb modelli sõnul tema lemmikosa - lauvärv: ta kasutab beežikaid toone Tarte paletist Tartelette In Bloom, et rõhutada oma silmakaart: “tuleb kasutada ülipehmet pintslikest!” Süsimusta L’Oreali laineriga (Osturalli LINK) tõmbab ta ripsmete vahele vertikaalseid triipe. “See nõuab palju harjutamist,” lisab ta seejuures. Poly vannub, et parim ripsmekoolutaja on Shiseidolt, sest sellel on eriline kaar. Ripsmed värvib ta aga NARSi Larger Than Life tuššiga, mis pidi juba väga vana olema, aga Poly on sellele truuks jäänud.

“Igaüks peab omale leidma ideaalse punase,” ütleb ta huuli punaseks võõbates. L’Oreal Paris huulepulgal pidi olema selleks ideaalne kumerus (Osturalli LINK).

Nüüd saad sinagi välja näha kui supermodell!