Sellest on aru saanud ka kosmeetikatootjad ning nüüd tuleb rahakotisõbralik ELF turule uue higikindla meigisarjaga Active, mis suunatud aktiivsetele naistele. Sest isegi kui treenid üksi, ei tea sa ju kunagi, millal eks või mis veel hullem, tema uus pruut ka samasse sprodisaali sattuda võib!

Sageli on aga meigiga treenimise mureks see, et see kipub laiali minema ning tundub õhku vajaval nahak raske ja ELF just seda muuta soovibki.

PopSugari toimetaja pani värske sarja ka kohe proovile ja jagab oma kogemusi: ta kasutas Workout Ready silmapliiatsit, kulmugeeli Mascara & Brow Duo komplektist ning Get Up and Glow pulka, millede koostoimel saavutas ta minimaalse ja täisuliku meigita meigi - hoolitsetud, ent mitte ülepingutatud välimuse. "Trenni ajal ei tundnud ma, et midagi oleks mu nahal üldse. See mulle enim meeldiski nende juures: need on väga kerged ja hingavad. Plus, need ei lähe laiali, mis oli mu suurimaks murekohaks just musta pliiatsiga, ent asjatult - isegi higipiisad ei ajanud seda grammivõrragi laiali."

Kollektsiooni kuuluvad veel näiteks värskendav näo-spray, mis trenniõhetuse enne tööle jõudmist taandada aitab, ning niisutatud kehasalfrätid, mis eriti kiires olukorras või talumatult pika dušijärjekorra puhul kehalõhnad ja higipiisad eemaldavad. ELFi uus sari jõuab müügile veebruaris. Loodame, et ka Eestisse!