Kandilised

Sina oledki meelerahu võrdkuju - sa ei karda neid panna vajadusel sädelema ega võõbata neooniks, ent küünekuju valiku osas eelistad alati mugavust muule eneseväljendusele. Ilmselt on sinu kapis peamiselt teksad ja mustad rõivad ning reedetigi eelistad parem toidu koju tellida ning sarju nautida, mitte linna peale minna.

Ümarad küüned

Klassika! Sulle meeldib kanda samu riideid aastast aastasse, punase huulepulga tooni vahetad vaid siis, kui eelmine tootmisest maha võetakse ning aastaid käid sa samas salongis sama maniküürija juures. Kuigi oled valmis vahel mugavustsoonist välja astuma, on see samm pigem alati pisike. Näiteks kivike kahel küünel kümnest.

Ümarkandiline

Ehk ümara ja kandilise segu. Sa ei ole trendilooja, ent sa järgid neid, püsides kuldse tavalisuse piirides muretult. Just seal oled rahul, kaldudes vahel igavusest äärmusesse ja siis tagasi mugavusse. Ideaalne kuju mistahes riietuse või aksessuaari juurde, mida sulle meeldib sobima panna küünte tooniga.

Ovaalne

Sa tead, mis muudab su käed nooruslikumaks ning sedagi, et iga karv sinu peas peab olema hoolega sätitud, riided triigitud ning viigitud ja meik ning maniküür ka pärast pikka päeva justkui värskelt valminud. Hoolitsetus ja elegants on sinu puhul omadusteks, mis sul ka keerukatest olukordadest võitjana väljuda lubavad, olgugi, et võid vahel veidi kõrk tunduda.

Mandlikujuline

Oled seikluslik, kuid samas ei proovi kunagi midagi uut ilma seda hoolikalt läbi kaalumata ning kõiki ettevaatusbinõusid kasutusele võtmata. Isegi kui uued kingad jalga paned kümnendat korda, oled just sina naine, kel kaasas kolm villiplaastrit, pehmendavad tallad ning kotinurgas tennisepaar. Igaks juhuks.

Kirstukujuline

"Mis enesekindluses halba on?" küsis Demi Lovato ühes laulus ja me saame sulle öelda, et ei miskit. Kuigi sinu küünestiil on julge ning oled valmis kaasa minema põnevaimate ilutegijate soovitustega, ei loobu sa samas praktilisusest, mida ümarkandilise küüne pikk versioon sulle pakub, manageerides nendega tõelise meisterlikkusega vajadusel nii kruvikeeramist kui lapse põse hella paitamist.

Stiletto-küüned

Sa ei karda midagi! Oled ilmselt naine, kelle ilu imetletakse mitte vaid tööl ega koolis, vaid ka sotsiaalmeedias. Sa ei kohku tagasi nende küüntega ka magistritöö kirjutamise ees, olgugi et see võib võtta aega kolm korda kauem. Ilu on tähtsam kui aeg!

Allikas: InStyle