Söö iga päev tervislikke rasvu

“Ma söön palju häid rasvu - avokaadod, pähklid, seemned, lõhe,” ütleb Beckham. “Mu dermatoloog käskis mul iga päev lõhet süüa, olgu see siis hommiku-, lõuna- või õhtusöögiks.” Toitumisharjumus, mis sisaldab rikkalikult omega-3 rasvhappeid, vähendab riski südamehaiguste, depressiooni, dementsuse ja liigesepõletikule. Ja peale selle hoiab see ka naha noorusliku ning värskena!

Ära kunagi unusta naha eest hoolitseda

Tegelikult on see iga võimaliku nahahooldusrutiini alustalaks. “Ma arvan, et inimesed ei mõista, kui tähtis on tervislik eluviis, enne kui vanemaks saavad,” selgitab Beckham: “Vanemana saad aru, kui oluline on saab päikesekreemi kandmine, vee joomine, puhastamine, tooniku kasutamine, niisutamine...”

Ole iseenda suurim toetaja

Victoria Beckham on küll tänulik oma perekonna tingimusteta toetusele, kuid tõdeb: “Päeva lõpus pead siiski ise olema see, kes endale jõudu annab, mitte pidevalt teistele lootma. Muidugi on tore, kui abikaasa, lapsed või keegi teine sind kiidab, kuid sealjuures pead sa ka ise ennast hästi tundma panema.”

Leia aeg hommikutrenniks

Kuigi voodi tundub hommikuti kuidagi eriliselt soe ja pehme, on ka Victoria üks neist inimestest, kes otsustab sinna jäämise asemel hoopis treeningu kasuks. “Ärkan tavaliselt kell 6: teen trenni, ajan lapsed üles, aitan neil sättida, valmistan neile hommikusöögi, viin nad kooli ja siis teen veel uuesti trenni, enne kui ise tööle lähen. Ja see kõik algab õigest toitumisest,” annab ta nõu, kuidas jaksu selleks leida.