1. Ohhoo! Alguses palsam, alles siis šampoon.
Selline vangerdus on vajalik, kuna palsam küll toidab juukseid, aga muudab need ka raskeks. Pärast palsamit aitab šampoonitamine juuksed jälle õhulisse soenguvormi. Eelista tavalist niisutavat sarja toitva asemel, sest viimast on raske juustest välja pesta. Kui juuksed on väga kuivad, siis kasuta palsami asemel kerge tekstuuriga juukseõli.

2. Naiselik soenguvorm.
Saavutad selle kergelt, kui unustad mõtte, et juuksed peavad lõpuks ülisiledad olema. Seksika volüümi saad siis, kui jätad juuksetekstuuri meelega veidi karvaseks.

3. Takjarullid on tagasi!
See võib tunduda küll vanamoodne, aga ekstra suured rullid annavad uskumatu kohevuse, kui aitad neid veel järele vähese föönitamisega.

4. Lisa tekstuuri.
Lisa niisketesse peopesadesse veidi juuksevõid ja “kortsuta” salke pihus. See kaitseb juuksekarva ka külma ja tuule eest.

5. Pehme koolutus.
Niiskete juuste föönitamisel kasuta suurt rullharja. Suuna juukseotsad näost eemale ja pihusta säraspreid valmis soengule käsivarre kauguselt. Eriti sensuaalse tulemuse saad, kui teed seitli ühele poole ja lokitad kergelt juuksesalku suunaga väljapoole. Kindlasti säti seitel paika, kui juuksed on veel niisked, siis püsib see kindlalt.