Juustel kasutati peamiselt Moroccanoil tooteid, et rõhutada iga modelli enda naturaalset juuksetekstuuri ning soengule veidi läikivust anda. Enne lokitangidega suvaliste salkude eri suunda keeramist piserdati juustesse L’Oreal Professionnel Tecni Art Pli spreid.

Selleaastane jumestus oli aga modellidel tavapärasest märksa “vallatum”, nagu kirjeldas seda suursündmuse peameikar Tom Pecheaux. Signatuuriks kujunenud neutraalne ning värske näolapp asendati sel korral efektsema meigiga - suitsuse lainerijoone ja läikivate huultega. “Kuna meil on 55 tüdrukut 20 eri riigist, tahtsime seda võimalikult hästi ära kasutada. Me ei taha, et modellid näeksid kõik samasugused välja nagu sõdurid - nad ju ongi kõik ükshaaval oma erilise ilu pärast valitud, mida meie ainult rõhutada proovime."

Jumestuspõhi oli modellidel kumav ning viimane lihv anti sellele ilustati veel roosaka põsepuna ja päikesepuudriga. Modellide laugudel kasutati hallikasbeeže ja pruune toone ning silmale kanti pruun lainer, mis hajutati ülespoole, et see ühtlustuks lauvärviga. Silmanurkadesse pandi sära lisamiseks highlighter’it. Pärast täiusliku silmameigi loomist värviti ripsmed kaks korda paksu tušikihiga (selleks on eriti oluline leida hea tutušš, mis tükki ei läheks!) ning modellide musisuudele kanti Victoria's Secreti oma ilutoodete sarja Velvet Matte Cream Lip Stain huuleläiget toonis Adored, mida kanti huultele loomulikuma ja mitte liiga viimistletud tulemuse saamiseks näpuga. Sellele kanti peale ka teine värv, sõltuvalt modelli nahatoonist, kas Perfection (telliskiviroosa) või Love (vaarikaroosakas).

Küüntele kanti kõigile modellidele õrnroosa lakk, mis sobib iga nahatooniga.

Muide, kolme päeva jooksul enne show toimumist käivad modellid ka staarkosmeetiku Mzia Shimani juures, et nahk reisiks Shangaisse ette valmistada ning mistahes valel hetkel ilmnevad nahaprobleemid kontrolli alla saada. Enne meiki minemist olid modellid ka isepruunistava kreemiga üle käidud ning nende kehadel kasutati trimmis kõhtude ning pikkade jalgade rõhutamiseks ka Victoria’s Secreti Love Fragrance kreemi.

Naudi nüüd, kui tead, kuidas seda ilu saavutati, neid kauneid klõpse Victoria’s Secreti inglite Instagrami-kontodelt.

Lais Ribeiro, kelle selga usaldati ka 2 miljonit väärt 6000 safiiri ja topaasiga kaetud rinnahoidja!

Lily Aldridge, Josephine Skiver ja Romee Strijd

Adriana Lima ja Karlie Kloss

Elsa Hosk

Taylor Hill

Candice Swanepoel

Romee Strijd