Toome sinu ette mõned huvitavad faktid C-vitamiinist:

· Suitsetajatel on võrreldes mittesuitsetajatega suurem C-vitamiini vajadus.
· C-vitamiin toetab meie immuunsussüsteemi ja aitab nahal püsida noorena.
· Organism ei tooda ise C-vitamiini, sest see on vees lahustuv.
· C-vitamiin mängib ka üliolulist rolli veresoonte tervise tagamisel ehk aitab ennetada insulti ja infarkti.

Otsisime sulle välja kuus huvitavat toodet igast hinnaklassist, et saaksid oma nägu igapäevaselt või korragi nädalas turgutada selle vitamiiniga, mis aitab saavutada ühtlase jume ning kahandab esimesi väikeseid kortsukesi püsival kasutusel, kaitseb päikese kahjuliku mõju eest (ent ei asenda SPF kreeme!), soodustab kollageeni tootmist ning kiirendab ka vigastatud naha paranemisprotsesse. Nii palju head!

It's Skin The Fresh mustika kangasmask

C-vitamiinirikas mustika ekstrakt ühtlustab ja muudab nahatooni heledamaks, silub kortse ning muudab naha säravaks.

PS! Hetkel on It'S Skin kodulehel sooduspakkumine kangasmaskide komplektile– 19.90 eurot/10 maski. Vaata SIIT!

Cotoneve goji & C-vitamiini orgaanilised vatipadjad

Muuda oma meigieemaldamine kasulikuks. Soeta endale Tradehouse veebipoest vatipadjad(1,80 eurot/60 tk), mis sisaldavad C-vitamiini! Uskumatu, eks? Tänu vitamiinisisaldusele on vatipadjad eriti pehmed ja tugevad.

Holika Holika Serum-starter (Vita Complex)

Seerum-starter rikastab nahka vitamiinide ja mineraalidega ning valmistab nahka ette edasiseks hoolduseks. See on 2in1 – niisutav seerum ja jumestuse aluskreem. Tänu kapsalehtede ekstraktile parandab seerum naha mikrohaavu, vähendab põletikku ja ärritust. Tänu kõrgele C-vitamiini sisaldusele valgendab ja niisutab nahka.

The Body Shop C-vitamiini näosprei

Energiat andev värskendav näosprei, mida võib kasutada mitu korda päevas. Ja mis kõige parem – isegi meigi peale! Toode sisaldab C-vitamiini rikkaid camu camu marju.

Soeta endale see ilusas pudelis näosprei nüüd, sest kui ostad 2 toodet korraga, on sprei hinnaks 13.20 eurot!(Pakkumine kehtib kuni 16.04)

Sesderma C-vitamiiniga seerum

Seerumit on hea kasutada enne magamaminekut, et toime saaks öösel sinu nahaga imesid teha. Lubatakse, et tulemus on nähtav kohe!

Repechage  C-serum filtreeritud merevetikast

Kõrgelt kontsentreeritud merevetika ekstrakt, mis sisaldab väga rikkalikult vitamiine, mineraale, aminohappeid ja mikroelemente. Seerum aitab nahal säilitada loomuliku niiskuse ning annab elujõudu ja sära!