Tekst: Reet Härmat

"Sel hooajal tehke enda nahk värskeks ja säravaks. Lubage endale massist eristuda. Moenädalatel on modellid ebatavaliste jumestusega, aga kõiki moetrende ei pea üks-ühele kopeerima, vaid valige enda jaoks sobiv neist. Ideaalne kerge kontuuring ja põsepuna sarnadel muudavad teie välimuse vastupandamatuks! Valige enda jaoks üks erk detail, mida enda näos esile tuua. Kui selleks on huuled, siis tehke need värvilised. Toonidest sobivad roosad, oranžid, punased ja korallid. Nad võivad olla läbikumavad või matid. Veelgi huvitavamalt mõjub huulevärv aga kahes toonis - oranž ja roosa või fuksia ja punane," soovitab ta segamist isikupärasemaks lõpptulemuseks. Silmadel tasuks tema sõnul samuti proovida kombineerimist: näiteks värviline ripsmetušš, nii et ülemised ripsmed ühte värvi, alumised teist.

Beatrice ise kommenteerib pildil nähtavat Irene käe all valminud kevadsuundadest inspireeritud lõpptulemust nii: "Tegelikult sinised lauvärvid ning meik on mulle on alati meeldinud ning läbi 25 aasta olen seda korduvalt ette võtnud. Aga minu jaoks see ei ole kindlasti igapäevane meik, selleks peab tuju olema! Samuti silma seest pliiatsiga värvimine pole mu lemmik asi, aga efektne ta on," tõdeb naine nimeka jumestaja tööd peeglist imetledes.

Millisesse suunda võiks sinu kevadmeik minna? Iren annab nõu ja kinnitab juba tuttavat: pea kõik on moes!

SILMADELE sobib sel hooajal nii metallik, pärlmutrised lauvärvid, suitsusilmatoonid, julgetel mõjub moekalt ka paksu ja tumeda värviga grunge-look, lisaks tasuks kaaluda ja katsetada kahe eri värviga ripsmetel, nagu ülal ka soovitatud ja ei maksa arvata, et glitter vaid jõulupidude juurde kuulub - kevadpäikeses saab see sootuks uue sära.

HUULEmoes on nii julged neoonvärvid, täiuslikud matid punased huuled ning gootilikult sünged musisuud. Ei tasu peljata aga ka hajutamist nii huule piirjoonel kui kasutada ombre-stiili, segades mitut värvi huulepulkasid ning läikeid.

KULMUD Ka kulmujoont ei dikteeri täpselt ükski kevadsuund: kanna seda, mis teeb just sinu silmad ja näo kaunimaks: olgu su kulmud siis karvaseks kammitud, üliideaalselt perfektseks joonistatud ja sätitud või sootuks blondeeritud. Ei meeldi need valikud? Moekas oled ka siis, kui midagi oma kulmudega ei tee, sest hinnas on ka naturaalsed, puutumata kulmud.