1. Joo ananassimahla, et suguelundid hästi lõhnaksid.

„Seda ananassijuttu kuuleb iga viie minuti tagant,“ ütles doktor Streicher. „Arvatakse, et see paneb sealt magusalt ja meeldivalt lõhnama ja maitsema, aga teemat pole keegi kunagi uurinud.“ Igal juhul pole tupe ebameeldiv lõhn normaalne vaid ohumärgiks, et tuleks arsti poole pöörduda. Pole mingit teaduslikku tõestust, et ükski toit lõhna parandaks, kinnitas arst.

Arsti seisukoht: pole tõsi.

2. Võta E-vitamiini kapsleid, et vagiinat pinguldada.

Khloé Kardashian soovitas oma telefonirakenduses võtta E-vitamiini, et tupe limaskesta tugevdada. Arst selgitas, et see ei toimi ühel lihtsal põhjusel: „Limaskest ei saa olla tugev ega nõrk, sest see pole lihas. Mul pole aimugi, millel muul see väide saab põhineda kui väljamõeldisel.“

Arsti seisukoht: võimatu.

3. Niisuta tuppe E-vitamiiniga.

Samas postituses soovitas Khloé määrida E-vitamiini otse suguelunditele. Dr Streicher on nõus, et seda võib kasutada libesti asemel, kuid mainib, et tegu pole kuigi hea variandiga, sest niisutav mõju ei püsi nii kaua kui päris libestil. Pealegi ei aita see kuivuse tekkepõhjuse vastu. „Noored naised, keda vaevab tupekuivus või -ärritus, peavad leidma mooduse, kuidas sellest vabaneda,“ ütles arst ja lisas, et vahel võivad süüdlaseks olla rasestumisvastased pillid.

Arsti seisukoht: hoia raha kokku ja osta parem libestit.

4. Kanna ärritunud häbememokkadele rahustuseks E-vitamiini.

Khloé kolmas tarkusetera oli, et E-vitamiini määrimine rahustab häbememokkasid. Dr Streicher tunnistas, et E-vitamiini pealekandmine võib lühiajaliselt ebamugavustunnet vähendada samamoodi nagu iga teine jahe vedelik. Kuid ärrituse põhjuse vastu see ei võitle.

Arsti seisukoht: halba see ei tee, aga sind terveks ka ei ravi.

5. Kasuta tupekuule, et vagiinat pinguldada.

Neid proovis Khloé kord pere tõsieluseriaalis. Teoreetiliselt võib kuulide kasutamine vaagnapõhja lihaseid tugevdada, kuid kasu on neist ainult õige pingulduse korral, selgitas dr Streicher ja rõhutas, et paljud naised seda õigesti ei tee. Kuigi tupekuulid on olnud kasutusel aastasadu, pole nende efektiivsust tõestada suudetud. Kui on probleeme uriini kinnipidamisega või ebamugavustundega seksi ajal, soovitab arst spetsiaalset füsioteraapiat või Kegeli harjutuste äppe nagu Pericoach ja Elvie. Kui selliseid probleeme pole, ei näe ta põhjust muretsemiseks. „Idee, et vagiinat tuleb üldse pinguldada, on problemaatiline.“

Arsti seisukoht: tegu on lihtsustatud lahendusega, mis ei pruugi toimida ega vajalikki olla.

6. Mine laserteraapiasse, et tupp sünnituse järel endiseks saada.

Khloé avaldas oma jutusaates „Kocktails with Khloé“, et tema õed on selle meetodi fännid. Olemas on meditsiiniline laser Mona Lisa Laser, mis on loodud vagiina niiskuse ja elastsuse taastamiseks. Aga selle eesmärk on aidata naisi, kellel on menopausi, kemoteraapia või lõikuse tõttu tupekuivus, nii et laser ulatub ainult limaskestani, mitte vaagnapõhjalihasteni, mis vagiinat pinguldavad. Kas see üldse saab terve naise tuppe pinguldada? „Mitte mingil juhul,“ kinnitas dr Streicher.

Arsti seisukoht: „Ainus tulemus on 3000 dollari võrra vaesemaks jäämine.“