Ta on üldiselt oma toitumiskavale truu. See tähendab naise jaoks suure valgu- ja madala süsivesikute kogusega programmi. Kerged valgud, köögi- ja puuviljad ja täisteraleib on sellise režiimi peamisteks toitudeks. Ka Kate’i ema on selle fänn, olles avaldanud, et vabaneb aeg-ajalt tekkivatest isudest tänu krevettidele ja kodujuustule.

Ta jumaldab pereretsepte. Kui Catherine veetis oma esimesed jõulud kuningliku perekonna eramajas Inglismaal Sandringhamis, tuli naisel unikaalne kingiidee, mida kuninganna Elizabethile kinkida. Ta otsustas valmistada erilise puuviljakastme! „Ma olin selle kinkimise pärast väga mures, aga õnneks nägin seda juba järgmisel päeval toidulaual,“ on naine meenutanud.

Ta saleneb toortoiduga. Selleks, et säilitada oma suurusnumber 34, on Catherine teadaolevalt toortoitumise trendi jälgija. Selle arvele võib ilmselt panna ka tema särava naha, terved juuksed ja tugevad küüned. Kate’i lemmikute toiduainete hulka kuuluvad ceviche, goji-marjad, külm tomatisupp, arbuusisalat, mandlipiim ja traditsiooniline Liibanoni tabbouleh- salat.

Ta naudib pidupäevaroogi. Kui Will ja Kate lapsed koos kuningannaga jõule veetma viivad, tervitavad neid lugematud road. Nende jõuluhommik enne kirikusse minekut algab rikkaliku hommikusöögiga, millele järgneb lõuna merivähi- või krevetisalatiga, röstitud kalkuni ja traditsiooniliste lisadega nagu pastinaak, porgandid ja rooskapsas. Õhtusöögiks valmistab nende perekokk muljetavaldava toidu röstitud ribi, kalkuni või singiga, mille juurde saab valida tervelt 15 kuni 20 lisandit.

Tal on probleeme isudega. Raseduste ajal on hertsoginnat piinanud tõsised iiveldushood. Prints George’i oodates tegi ta väidetavalt läbi toidu hüpnoteraapia, et endale halvale enesetundele vaatamata isusid tekitada. Ta lisas oma menüüsse rohkelt avokaadosid, marju ja kaerahelbeid, et tervislikuks raseduseks vajalikke vitamiine ja mineraalaineid saada.

Ta on seikluslik sööja. Kuigi kaamerate ees söömine on alati riskantne, ei suutnud Kate ja Will vastu panna rikkalikele maiustustele, mida pakuti kuningliku reisi ajal Kanadasse. Sealse toidu- ja veinifestivali raames proovis Kate spetsiaalselt valmistatud merekarpi miso kastmes ja märkis: „See maitseb väga ebatavaliselt. Ma pole midagi sellist varem näinud ega proovinud. See on nii värske ja kohe on aru saada, et see tuleb otse merest!“

Ta jätab alati ruumi magustoidule. Briti kuningliku pere ühised toidukorrad sisaldavad tihti traditsioonilisi moosiga rullbiskviite ja karamellikastmega datlikooke. Tegemist on Williami ja Harry kahe lemmikuga, mida nad lastena tihti Buckinghami ja Kensingtoni paleedes nautisid. Jõulude ajal kostitatakse perekonda tihti Briti traditsioonilise jõulupudingu ja tee ning puuviljakoogiga. Kate ise armastab oma väikeseid lapsi ka tavapäevadel kookide ja muude maiustustega poputada.

Allikas: Delish