Kuninganna väike rohelise lille kujuline pross oli isiklik kingitus Barack ja Michelle Obamalt. Ta kandis seda Trumpi visiidi esimesel päeval, kohtudes Canterbury peapiiskopi ja šeik Ahmad Al-Tayebiga.

Trumpi visiidi esimesel päeval kandis kuninganna prossi, mis oli endise presidendi Barack Obama ja endise esileedi Michelle Obama isiklik kingitus. Tundub üsna tähendusrikas ehe, mida oma eelkäijat pidevalt kritiseeriva presidendi visiidi ajal kanda.

Kuninganna briljantpross on peamiselt tuntud kui ehe, mida ta ema kandis oma abikaasa matusel. See oli Elizabeth II-l rinnas Trumpidega kohtudes.

Teise päeva pross kuulus varem kuninganna emale, kes kandis seda oma abikaasa kuningas George VI matusel. Eelkõige matusega seostuv pross näib samuti teadliku valikuna.
Kuninganna lumehelvest kujutav pross oli kingiks Kanada rahvalt. Seda kandis ta Trumpi Ühendkuningriigi visiidi kolmandal päeval Belgia kuninga Philippe’i ja kuninganna Mathilde’iga kohtudes.

Ka visiidi kolmanda päeva prossi sai kuninganna kingituseks. Kinkijaks oli Kanada, Rahvaste Ühenduse liige ja Briti liitlane, millega Trumpil pole kuigi soojad suhted.

Kuidas tundub, kas tegu oli suure kokkusattumuse või teadliku valikuga?