Kogu aeg liha süüa ei jõua ning mõnikord tuleb toidulauda ka mitmekesistada. Selleks anname sulle järgnevalt mõned mõnusad juhendid, kuidas valmistada grillil ülimaitsvad köögiviljad.

Jäta meelde, et köögiviljad on kõik eraldiseisvalt ka üpris maitsekad, mistõttu maitsestamisel ära üle pinguta - kasuta soola, pipart ning õli.

Brüsseli kapsast võid määrida ka balsamico äädikaga ning bataadi juurde sobib teravama maitse eelistajatele tšillipipar.

Tükid tee piisavalt väikesed, et grill need kenasti ära küpsetaks. Kui vili ise on väike, võid mitu tükki omavahel kokku liita, et neid oleks grillil lihtsam liigutada.

Umbes viieteistkümne minutiga on su köögiviljad grillitud ning võid lisada paremesani juustu, pärast mida hoia köögivilju grillil veel ca 3 minutit.

Meie kasutasime köögiviljadeks:

  • Bataat
  • Brüsseli kapsas
  • Suvikõrvits
  • Spargel

Kõrvale maitseelamuse täiendamiseks Tere dipikaste!

Jaga
Kommentaarid