Meghan kirjutas raamatu kolmeleheküljelises eessõnas oma suhetest nende inimestega ja sellest, kui väga ta hindab toite, mis räägivad sügavama loo (näiteks toidud, mida ta lapsepõlves 1. jaanuaril süüa tavatses). Hertsoginna toob välja ka ühe retsepti, millest on saanud nüüd tema suur lemmik ja nüüd on võimalik ka sul seda kodus järele proovida.

Rohelise tšilli ja avokaado dipp, mille autoriks on tulekahjus ellu jäänud Munira Mahmud, kes aitas ka oma kahel lapsel ja vanemas eas isal ohutusse kohta jõuda.

"Mul on elu aeg olnud unistus omada enda toiduautot. Ma veedan kogu oma vaba aja mõeldes välja roogasid ja pannes oma mõtetes erinevaid koostisosi kokku. See dipp on mu enda leiutis."

Kogus: neljale

Koostisosad:

  • 2 rohelist tšillit (viiludeks lõigatud ja seemned eemaldatud)
  • 1¼ tassitäit koriandrilehti
  • 3 teelusikatäit maitsestamata jogurtit
  • 2 sidruni riivitud koori ja mahla
  • 4 küüslauguküünt
  • 1 küps avokaado
  • 4 teelusikatäit majoneesi (kui soovid)
  • soola ja pipart

Valmistamine:

Pane kõik koostisosad (v.a. majonees) köögikombaini ja blenderda kuni tekstuur on sile. Proovi ja maitsesta nii nagu soovid. Lisa majonees (kui soovid) ja sega uuesti, et koostisosad seguneksid. Seejärel vala dipp kaussi ja naudi!

Allikas: Vogue.com