76th Golden Globe Awards - Arrivals - Beverly Hills, California, U.S.

Võib julgelt öelda, et supermodell Irina Shayk ja tema näitlejast ning režissöörist kaaslane Bradley Cooper moodustasid kindlalt gala kõige seksikama koosluse. Venelannast modell kandis paljastavat, kuid siiski stiilset kuldset Versace õhtukleiti, millega ei konkureerinud ükski aksessuaar. Cooper aga eiras black tie protokolli ning kandis Gucci valget ülikonda musta kikilipsuga.

2. Catherine Zeta-Jones ja Michael Douglas

76th Golden Globe Awards - Arrivals - Beverly Hills, California, U.S.

Küps näitlejatest staarpaar on suutnud läbi skandaalide kokku jääda. Catherine Zeta-Jones on aga tõeline punase vaiba diiva, kes teab, kuidas glamuurselt oma ilu näidata ning samas jääda väärikaks.

3. Keith Urban ja Nicole Kidman

76th Golden Globe Awards - Arrivals - Beverly Hills, California, U.S.

Näitlejanna Nicole Kidman nautis auhinnagalat punases sädelevas õhtukleitis, mis pärineb Michael Korsi moemajast. Heatujuline paar aga võttis õhtust viimast, jagades punasel vaibal embusi ning poseerides piltidel koos teiste filmistaaridega.

4. Emily Blunt ja John Krasinski

Emily Blunt ja John Krasinski

Hollywoodi lemmikpaar nägi välja šikim kui kunagi varem. Blunt väisas galat eriti glamuurses pitsilises helepruunis Alexander McQueeni õhtukleidis.

5. Tom Kaulitz ja Heidi Klum

Tom Kaulitz ja Heidi Klum

Värskelt kihlatud paar näitas galal, kui õnnelikud nad koos on! Legendaarse modelli sõrmes säras pilkupüüdev teemantitega sõrmus.