Stiilsed naised ei kanna igat asja, mis korraks moodi läheb. Kõigi trendidega ei pea kaasa minema, sest iga trend ei sobi igaühele. Otsusta ise, kas moodne riietusese sulle ikka meeldib, mitte ära lase moeajakirjadel endale ettekirjutusi teha.

2. Nad ei riietu teiste inimeste jaoks.

Need, kes armastavad moodi, valivad riideid enda maitse järgi, mitte ei riietu teiste – eriti meeste – jaoks. Stiilsete naiste jaoks on mood eneseväljendusviis. Kui mõni ese teeb neile rõõmu, siis nad kannavad seda, ükskõik, mida teised sellest arvavad.

3. Nad ei kanna rõivaid, mis ei istu hästi.

Moeteadlikud naised oskavad rätsepateenust hinnata. Paar pisikest ja näiliselt märkamatut muudatust ning mulje on kordades parem. Paar eset, mis istuvad kui valatult, on väärt rohkem kui kapitäis riideid, mis pole päris parajad.

4. Nad ei kanna rõivaid, milles nad end täiesti mugavalt ei tunne.

Kui tunned end midagi kandes ebamugavalt, paistab see näost ja kehakeelest välja ning pole lõppude lõpuks pingutust väärt. Kui sul on mõne eseme suhtes väiksemgi kahtlus, siis parem ära seda selga pane.

5. Nad ei kohtle rõivaid halvasti.

Stiilse naised ei heida päeva lõpus kunagi riideid toolile ega põrandale, sest nad hindavad oma garderoobi. Kui rõivad on hoolega valitud ja täpselt parajaks tehtud, tasub nende eest ju korralikult hoolitseda.

Allikas: purewow.com