Beyoncé

Eelmise aasta Metropoli muuseumi kostüümigala üks meeldejäävamaid riietusi oli kahtlemata Beyoncé Givenchy kleit. Aga seda me küll välja ei suutnud nuputada, kuidas Beyoncé look ürituse Hiina teemaga haakub...

Nicki Minaj

Räppar Nicki Minaj kandis viimasel MTV videoauhindade jagamisel kuldset La Bourjoisie kleiti, mis tõi nähtavale kõik ta lopsakad kehakumerused.

Iggy Azalea

Kuid Austraalia räppar Iggy Azalea näitas juba kaks aastat varem samal üritusel, milline näeb välja tõeliselt paljastav kuldne kleit.

Rita Ora

Laulja Rita Ora näitas Oscarite järelpeol seda Donna Karani „poolikut" kleiti kandes üles tõelist julgust.

Ciara

Laulja Ciara kandis Ameerika muusikaauhindade jagamisel kaunite tätoveeringuid meenutavate detailidega Reem Acra kleiti.

Jaimie Alexander

Näitleja Jaimie Alexander kandis filmi „Thor: Pimeduse maailm" esilinastusel Azzaro musta couture-kleiti, millel olid ülimalt strateegiliselt valitud läbipaistvad osad. Jaimie ise väitis, et ta polnudki kleidi all paljas!

Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith kandis abikaasa Will Smithi filmi „Peapõrutus" esilinastusel pimestavat Zuhair Muradi kleiti ja tõestas, et ülipaljastav mood pole ainult verinoortele neidudele.

Rihanna

Ameerika moedisainerite nõukogu 2014. aasta auhindade jagamisel näitas Rihanna kõigile, et tema on „alasti" kleidi kandmises ületamatu. Ja kuna tal ei ole sellel alal enam midagi tõestada, polegi ta pärast seda Adam Selmani kleiti enam läbipaistvaid kleite kandnud.

Jennifer Lopez

Tõenäoliselt ei armasta ülipaljastavaid kleite keegi teine nii palju kui Jennifer Lopez.
Oscarite järelpeol sillerdas ta Zuhair Muradi couture-kleidis, Metropoli muuseumi kostüümigalal kandis ta teemakohast punase draakoniga Versace kleiti ja Billboardi muusikaauhindade jagamisel püüdis pilke hõbedaste detailidega Charbel Zoe couture-kleidis.

Kas sina jumaldad sellist julget stiili või ootad, et see trend juba ükskord läbi saaks?

Jaga
Kommentaarid