See uus ühisprojekt on välja kasvanud Beckhami ja H&Mi senise koostöö käigus, millele andis omakorda tõuke "David Beckham Bodywear" kollektsiooni enneolematu edu, ning mis annab meestele kogu maailmas võimaluse saada osa Davidi rohkelt tunnustust võitnud stiilist.

"Modern Essentials selected by David Beckham" kollektsiooni müügiletuleku tähistamiseks valmib eriline reklaamklipp, mille autoriks on nimekas režissöör Marc Forster. Samuti on Beckham valmis saanud uue "David Beckham Bodywear" kevadkollektsiooniga. Mõlemad kollektsioonid jõuavad H&Mi poelettidele ning veebipoodidesse müügile 5. märtsil.

"Mul on ülimalt hea meel jätkata ning laiendada oma koostööd H&Miga, valides välja oma lemmikesemed meeste kevadisest "Modern Essentials" kollektsioonist. Iga ese on uus klassik, mis lisab meeste garderoobidesse veelgi stiilsemaid jooni. Marc Forster on aga üks minu lemmikrežissööre – ma ei jõua uue kampaania lansseerimist ära oodata," ütles David Beckham.

"Suurem osa meist on tuttavad Davidi imetabase stiilitunnetusega, kuid lisaks sellele on tal silma ka filmilike lugude loomisel – selle omaduse avastasin tema enda kampaania filmimise ajal. Tema seljas ei näe H&Mi rõivad mitte lihtsalt head välja, vaid need muutuvad lausa suurepärasteks," sõnas režissöör Marc Forster, kelle kassahittide sekka kuuluvad näiteks filmid "Koletise ball", "Avastades Eikunagimaad", "Väljamõeldisestki veidram", "Lohelennutaja", "007: Veidi lohutust" ning "Z maailmasõda".

"Modern Essentials selected by David Beckham" tõstab fookusesse 2015. aasta kevadhooaja võtmeesemed, millest igaüks värskendab meeste garderoobi uute kangaste, värskete värvide ning lõigetega. Tähtsaimate rõivaesemete hulka kuuluvad linasest riidest bomber-jakk, teksajakk, poolmantel, peen linane bleiser, šikk polo-särk ja täiuslik valge popliinsärk.

Lisaks jätkab Beckham ka "David Beckham Bodywear" kollektsiooniga, mille kevadises valikus on täiuslikud uued pesuesemed: henley'd, raglaanlõikelised särgid, ümara kaelusega dressipluusid ning jersey-materjalist vest. Keskse värvivaliku moodustavad tumesinine, hallisäbruline ja punakasoranži aktsendiga tumevalge. Klassikalise lisandina ääristavad või kaunistavad rõivaid triibud. Kollektsiooni toetab värske trükimeediakampaania, milles näeme Davidit kandmas valitud esemeid "David Beckham Bodywear" kollektsioonist, mida on eksklusiivselt võimalik osta vaid H&Mist.