Northern Spirit EstoStyle ürituste sari Torontos hõlmas efektset moeetendus-performance’it, mis toimus 29. septembril Royal Ontario Museum’s Friday Night Live Fashion sarja raames Toronto mainekas muuseumis üle 4000 pealtvaatajale ja 1.-2. oktoobril aset leidnud heategevuslikke moeetendusi Tartu College’is, kus oli avatud ka Eesti disainbrändide showroom ning toimusid kohtumised Kanada meedia, blogijate ja partneritega.

Eesti moe-, disaini- ja ilubrändidest olid Kanadas esindatud Tanel Veenre Jewellery, Oksana Tandit, Monton, Baltman, Ivo Nikkolo, D’Difference ja Sangar. Samuti oli moeetendusel ja showroomis väljas Roberta Eineri looming.

Eestlaste ja Kanada-eestlaste ühise ettevõtmise eesmärgiks oli läbi disainiloomingu tugevdada ja arendada kultuurisidemeid Eesti ja Kanada vahel ning viia Eesti disain Kanada turule. Lisaks tutvustati publikule Eesti e-residentsuse ning Eesti kui turismisihtkoha võimalusi. Delegatsiooni liikmeteks olid brändid, kes soovisid lähemalt tutvuda just Kanada turu ning sealsete võimalustega.

Jaga
Kommentaarid