Elisa tooteturunduse osakonna juhi Mailiis Ploomanni sõnul on nutitelefonide kasutus Eestis kasvanud väga hoogsas tempos. „Tänaseks kasutab juba 50% Eesti elanikest nutitelefone ning uusmüügis on nutitelefonide osakaal tõusnud lausa 85%-ni,“ rääkis Mailiis Ploomann. „Samas näeme, et oleme jõudnud teatud kriitilise piirini, kus paljud kliendid on soodsamate nutitelefonide ootel. See ongi põhjuseks, miks Elisa laiendab brändivalikut Alcateli võrra. Oleme avastanud seadmed, mis suudavad pakkuda väga hea kvaliteedi juures väga taskukohast hinda.“

Alcateli seadmete valik ei ole Ploomanni sõnul Elisas arvukas, kuid valikus on kõige ilusama disaini ning parima kvaliteedi ja hinnasuhtega seadmed. „Eestis on hoogsas kasvutrendis just 4G seadmete müük ning seetõttu on ka kõik Eestisse jõudvad Alcateli nutitelefonid ja tahvel 4G toega,“ märkis tooteturunduse osakonna juht.

Elisa statistika kohaselt moodustasid käesoleva aasta novembrikuus 4G nutitelefonid 79% ning 4G tahvelarvutid 95% uusmüügist. „3G seadmete müüginumbrid on jällegi sellevõrra vähenenud,“ ütles Mailiis Ploomann.

Ploomanni sõnul on Elisa varemgi müügile võtnud Eestis mitte nii hästi tuntud brände. „Väga edukalt oleme turustanud Huawei seadmeid, mis suudavad sarnaselt Alcatelile pakkuda hea kvaliteeditaseme juures tuntumate brändidega võrreldes oluliselt soodsamat hinda,“ lausus Mailiis Ploomann. „Tuginedes uuringufirma GfK Retail & Technology statistikale müüb Elisa Eestis 65% Huawei nutitelefonidest,“ märkis ta.  

Elisa alustab tänasest Alcateli nutitelefonide IDOL 2 S Black slate ja IDOL 2 Mini Black S Black Cloudy ning tahvelarvuti POP 8S Black müügiga.
Kõik Alcateli seadmed on android-operatsioonisüsteemiga. Elisa valikus pakutavad Alcatel nutitelefonid on 4,5 ja 5 tollise ekraaniga, mis on täna klientide poolt enim eelistatud ekraanisuurused. Mõlemad telefonid omavad 8 megapikslist LED välguga kaamerat, mis võimaldab teha korralikke pilte ning lisaks veel ka Full HD videoid.