Võistlushõngu täis Kalevi Sporidihallis sai näha erinevaid kollektsioone nii Eestist, Ukrainast ning Saksamaalt. Samuti sai nautida BFMi tudengite ja kollektsioonide autorite koostööl loodud videoid. Sellel aastal sai väga palju näha just meestele mõeldud kollektsioone, mis ehetekunstnikule Tanel Veernele silma paistsid, lisades: ,,need olid kollektsioonid, mis jäid sõelale”.

ERKI Moeshow Pea Preemia, millele pani õla alla Tradehouse, pälvis ülekaalukalt Eesti Kunstiakadeemia esimese kursuse tudeng  Anja Yelizaryeva kollektsiooniga “The Fear Generation”. Žüriisse kuulusid Vilve Hunt,  Tanel Veerne, Kiril Safnov, Liisi Eesmaa ning Kristjan Lorentson. Moelooja Liisi Eesmaa sõnul võlus võitja puhul torus ja värskus, lisades: ,,see uus vorm, mis žüriid kuidagi paelus, mingisugune lihtne coolness seal oli. Väga lahedalt stiliseeritud ja kõik elemendid olid nagu paigas.”.  Tulevikus soovib žürii näha aga veel rohkem eksperimenteerimist ning hullust.

Noorte moeloojate loomingut saad lähemalt näha, katsuda ning huvi korral ka osta juba tuleval laupäeval Kristiine Keskuse aatriumis asetsevas ERKI Moeshow POP poes PUP.