Brändide evian® ja ELIE SAAB partnerlus on evian® LIMITED EDITION kõige hiljutisem, nüüdseks juba kuus aastat kestnud koostöö, mille käigus seotakse end rahvusvaheliste moebrändidega.

Sel aastal ühinevad need kaks kaubamärki ühise keskse ideega, milleks on puhtus. Pudel on kaunistatud ELIE SAABile iseloomuliku pitsimustriga. See tuletab meelde naiselikku ja elegantset disaini, mis on brändi kollektsioonides väärikalt esile tõstetud. Habrast valget pitsi on kasutatud ülima täpsusega, lisades elegantust pudeli silueti puhtale joonele. Lõpptulemus sümboliseerib täiuslikku meisterlikkust ja rafineeritust, mille poolest on tuntud nii ELIE SAAB kui ka evian®.

evian® ELIE SAAB pudel jõuab müügile 75 cl formaadina alates November 2013. Eestist leiad selle eksklusiivse toote parimatest valitud kauplustest ja restoranidest. Lisainfo www.facebook.com/evianeesti ja
eliesaab.evian.com.

• PÄRITOLU
evian® sai alguse Prantsuse Alpide südamest. Mitme tuhande aasta vanust ainulaadset looduskaitse all olevat ala ümbritsevad mäed ja liustikud.

• PIKK TEEKOND
Teekond, mida kaitsevad läbitungimatud kaljud, kestab 15 aastat, mille jooksul saab evian® vesi ainulaadse ja püsiva mineraalirikka koostise.

• LOODUSLIKULT PUHAS
Liustike liivas looduslikult filtreeritud evian® vesi tungib pinnale niisama puhtana kui ta on looduse poolt loodud.

DISAIN

• ELEGANTS
Loomuliku andega disainer ELIE SAAB on endale nime teinud ajatute elegantsete kleitidega, mis ülistavad naiselikku siluetti.

• MEISTERLIKKUS
Iga rõivaese, mille loomisel on kasutatud kõige peenemaid kangaid ja keerukaid kaunistusi, on üleva ilu meistriteos.

• VISIOON
ELIE SAABi habras pits ja evian® elegantse pudeli siluett loovad koos ühise kujutluse puhtusest.