Prints Harry kihlatu Meghan Markle on kandnud kuumaks Šoti firma Strathberry. Nimelt on Markle Strathberry käekotte kandnud kahel korral ja nii on firma liigitatud Meghani lemmikuks. Strathberry oli varem moeteadlike kaunitaride seas üsna populaarne, kuid Meghan on firmale teinud suure teene ja fännidele, kes soovivad endale mõnd Strathberry taiest, karuteene.

Nüüd peavad kliendid ootama mitu kuud või koguni pool aastat, et endale ihaldusväärne Strathberry soetada. Eriti kaua läheb just nende kottidega, mida on Meghan kandnud. Käekoti teeb ülimalt populaarseks ka nende mõistlik hind: odavaim maksab 225 naela ja kalleim küündib 700 naelani.

Ühe käekoti jaoks kulub 36 erinevast lõikeosast nahka, neli kihti äärelakki, 3500 pistet, 21 erinevat furnituuri ja 20 tundi tööd. Ühte kotti valmistavad neli meistrit.

Tundub, et nüüd peab firma meistrikäsi juurde palkama, sest terve maailma pilgud on Meghan Markle`il ja kõik, mida ta kannab, muutub kullaks.

Muide, ka kuninganna Elizabeth II on teinud suure teene just ühele käekotifirmale. Ta kandis kuulsaks Launeri käekotid, mida tal on tänaseks pea 200 erinevates toonides eksemplari. Loe kuninganna lemmikuimatest käekottidest rohkem siit.