Vaatlesime maailma stiilipealinnu nagu London, Milano, Pariis, New York ning toome teieni kõige populaarsemad ketside trendid, mida jälgida ka siin Eestis.

London

Londoni tüdrukud eelistavad kõige rohkem vanakooli Converse ketse kanda, mis näevad head välja iga teksapaari või kleidikesega koos kandes. Kui soovid välimusele isikupära lisada, hangi värvilised versioonid või vikeraakrevärvidega tennised.

Pariis

Pärast seda, kui Hollywoodi täht Emma Watson neid kandis, tõusis Pariisi naiste lemmikuteks bränd nimega Veja. Bränd on tuntud oma jätkusuutliku mõtteviisi poolest ja rõhub pigem klassikalisele joonele.

New York

Ilmselt mäletad Fila ketse 90-ndatest – need vanakooli jalanõud on teinud nüüd tagasituleku ja saanud New Yorgi elanike lemmikuteks. Nad ei ole küll kõigi lemmikud, aga on tõelised statement-ketsid. Naised kannavad neid nii kaunite kleitide, pükskostüümide kui teksadega.

Milano

Rulatajate ja grunge-stiili austajate seas populaarseks saanud Vansi tennised loodi 60-ndalel ning on nüüd muutunud põhivoolu ketsideks. Nende ikoonilised musta värvi Old Skool tennised on sel aastal kindlalt trendikate naiste seas kanda kinnitanud. Ägedad näevad välja ka brändi üleni valged jalanõud.

Allikas: Who What Wear