Valik on puhtalt harjumuse asi ja paljud naised ei julgegi alternatiive proovida. Valikuvõimalusi on palju. „Noored ei lähegi enam pesu ostma spetsiaalsesse poodi või osakonda, vaid eelistavad seda soetada sealt, kust nad ostavad ka oma riided.” See omakorda viib selleni, et brändide edasimüüjate butiigid sulgevad uksi ja on vaja leida uusi viise, kuidas kliendini jõuda.

Et rinnahoidja pael kuskilt kogemata välja paistab, ei ole päris see.

Kriss ütleb, et aastatega muutub mugavus talle üha tähtsamaks. „Kangad, mida oma kollektsioonides kasutan, on mulle väga olulised. Maailm on meie ümber kümne aastaga palju muutunud ja ajaga peab kaasas käima. Mõeldakse välja aina uusi jätkusuutlikke materjale ja see kõik on väga põnev. Kuigi oleme väike bränd, võtab muutus ikkagi aega ja ideed, mis on peas juba aastaid idanenud, hakkavad alles nüüd vaikselt teoks saama.” Mugavuse kõrval soovib Kriss näha erilisust – tema sõnul peavad need kaks asja käima käsikäes.

Kollektsiooni Foxy Ladies täissiidist öösärk on luksusliku ilmega ja ülinaiselik.

Piir pesu ja pealisrõiva vahel hägustub aina rohkem. Kuidas seda suunda järgida, nii et rõivastus ei ületaks labasuse piiri, vaid näeks välja stiilne? „Tasub mõelda kihiti – mida rohkem kihte, seda toredam tulemus,” soovitab Kriss. Seda kõike tuleb teha meelega, mitte juhuslikult. „Et rinnahoidja pael kuskilt kogemata välja paistab, ei ole päris see. Mina mõtlen üldse vastupidi, et pesudetailid on pigem riiete peal kui all. Mulle meeldib panna kõik läbipaistvad, õhulised asjad peale ja alla näiteks kõrge kaelusega kleit või kampsun ja teksad. Suhteliselt casual, aga kui lisad läbipaistva kihi, tuleb riietusele glamuuri juurde,” selgitab disainer.

Buduaarist tänavale! Kriss Sooniku kassimustriga kangas sobib suurepärane aastalõpupidudele. Kui soovid jätta rangema mulje, pane pintsak peale või sviiter alla.

Äsja oma valikusse ka ülerõivaid pannud Kriss sõnab, et ta on seda suunda „ehitanud” juba aastaid. „Brändil on alati olnud tooteid, mida ei pea peitma ja saab kanda oma igapäevase välimuse osana. Oleme alati teinud oma sotsiaalmeediasse n-ö kuidas-kanda-pilte, et inimesi inspireerida. Peamiselt miksisime selleks enda garderoobist sobivaid asju ja aina rohkem kerkis küsimus: miks ei võiks me seda teha oma kollektsiooni asjadega? Saaks kogu komplekti meilt! Lõpuks sai see teoks tänu nii Eesti kui ka Jaapani klientidele, kes aina rohkem ostsid meie „rõivaid” – sealt sain julguse see samm korralikult ära teha.” Kriss leidis, et lähenev kümne aasta juubel on rõivastega välja tulekuks õige aeg. „See on huvitav ja põnev eksperiment. Täiesti teine maailm, nii naljakas kui see ka pole!”

Eesti naine eelistab Krissi sõnul aina rohkem kvaliteeti ja disaini, peale selle on kliendile tähtis, et toode oleks Eestis valmistatud. „Teeme asju hingega ja teistmoodi ning meie klient tunnetab seda,” lisab Kriss.

Hooaja pesutrendid

Meisi Volt
Sügistalvine pesumood laseb end mugavalt tunda ja ühtlasi naiselik välja näha.

1. Pitsist bralette on tõeliselt mugav ja seda sobib kanda ka T-särgi all.

2. Kõrged püksikud. Kõhtu katvad aluspüksid on tagasi ja hoiavad keha paremini soojas.

3. Bodi on ideaalne kanda läbikumavate kangaste all, aga see sobib ka teksade ja pintsakuga.

4. Tugikaartega rinnahoidja annab rindadele rohkem tuge. Eriti naiselik, kui see on valmistatud õrnast ja läbikumavast pitskangast.

5. 1990-ndate stiili püksikud teevad jalad visuaalselt pikemaks.

6. Satiini pehmus ja siidi läige