Näitlejanna Lili Reinharti asümmeetriline hõbedane kleit oli inspireeritud raudrüüdest. Metalliläikelisest organza-kangast  ebaühtlaselt ja pilvelaadset drapeeritud seelikuosa hoidis koos jämedate antiikhõbeda efektiga metallketidega kaunistatud läikiv ko

"Kostüümide disainimine Met galale oli meie jaoks tõeline au. Iga komplekt valmistati eritellimusel. Keskendusime rikkalikele detailidele ja lisasime punase vaiba glamuurile moodsa nüansi. Soovisime, et meie külalised tunneksid end mugavalt ja vabalt," ütles H&Mi loovnõustaja Ann-Sofie Johansson.

Näitlejanna ja modell Olivia Munn kandis julge lõikega võrk-kleiti, mis otsekui voolas ta kehal. Kuldset pikka ja liibuvat kleiti ehtisid sügav dekoltee ja pikk küljelõhik, mida hoidsid koos ihu paljastavad rõngad.

Näitlejanna Olivia Munn kandis julge lõikega kuldset võrk-kleiti, mis otsekui voolas ta kehal. "Mulle meeldib, et mu raudrüükleit on seotud näituse teemaga, ent on samas ka moderne ja värske. Selle kleidi kandmine teeb mind rõõmsaks," tõdes Olivia Munn.

Modell ja aktivist Alek Wek kandis mosaiikidest inspireeritud drapeeritud voogavat rüüd. Kleidi slepp ja korsett olid kaunistatud kalliskivitoonides pärlite ja litritega. Kostüümi seelikuosa ja vöö olid valmistatud tumepunasest siidist, vooder oli aga hoo

Modell ja aktivist Alek Wek kandis mosaiikidest inspireeritud drapeeritud voogavat rüüd. Kleidi slepp ja korsett olid kaunistatud kalliskivitoonides pärlite ja litritega. Kostüümi seelikuosa ja vöö olid valmistatud tumepunasest siidist, vooder oli aga hoopiski kuldne. "Kleidi pärltikandite peale kulunud käsitöö maht on enneolematu. See on täiuslik kleit täiusliku õhtu jaoks," ütles modell Alek Wek.

Näitlejanna Kiersey Clemonsi rikkaliku pärltikanditega kaetud kleidi puhul kasutati võrgumotiivi. Kleidil oli sügav dekoltee, liibuv ülaosa ning vöökohalt veidi laienev, kuid siiski sirge joonega seelikuosa.

Õhtu tähistamiseks valmistas H&M lisaks üritusel osalenud staaride look'idele ka kollektsiooni "The Gala Collection". Tegemist on neljast punase vaiba komplektist koosneva erikollektsiooniga, mis on inspireeritud glamuurist.

Modell ja moesuunaja Luka Sabbat kandis ekstravagantset rüüd, mis oli käsitsi kaetud burgundiapunaste, kuldsete, tumesiniste ja antiikhõbeda efektiga litritega. Kätised, sallkrae ja vooder olid valmistatud mustast siidist. Luka püksid olid valmistatud jät

Kollektsioon on saabub täna müügile H&Mi 5. avenüü esinduskauplusesse New Yorgis ja e-poodi.