Donna Nordica emadepäeva kapselkollektsioon pakub heldelt naiselikkust. Esindatud on nii moekad värvid kui ka lilled. Selline kleit sobib suurepäraselt nii tööle kui ka pulma, lisa vaid aksessuaarid, mis välimuse viimistlevad.

Sel hooajal tasub vaadata lillemustrite poole, olgu need mururohelisel taustal või hoopis vanaemade vintage-kangaste mõjutustega. Mustritest teevad praegu ilma eri suurusega täpid, aga ka loomamustrid, millele ennustatakse eriti suurt hoogu sügishooajaks.

Chanel on samuti mereteemalisel lainel, kollektsioon „La Pausa” on lausa külluslik. Sinivalge mustriga kleit lubab mängida paljastusega ja avada nööbid täpselt nii palju, kui tuju on. Värvilaiguks pane kaela rätik.

Peadpööritavatele mustritele pakuvad vastukaalu ühevärvilised ja puhta tooniga kangad. Hoogsad on ka päikeselised värvid: üleni kollane või oranž kleit paneb ilmselt igaühe naeratama. Läinud aastal kanda kinnitanud punane ei ole samuti moepildilt kadunud.

Lauljatar Jennifer Lopez kandis juba keha embavat kleiti moelooja Sergio Hudsoni sügis- ja talverõivaste kollektsioonist. Kuna leopardimuster on väga nõudlik, siis vali tagasihoidlikud aksessuaarid.

Kuumade päevade saabudes kannavad naised minikleite. Lõigetest on populaarsed pihta rõhutavad hõlmikkleidid, mis tuulega sääri paljastavad. Tänavatel ja romantilistel õhtutel saab julgelt kanda ka endiselt populaarset siidist kleiti või mugavat ja kehale õhku andvat puuvillast.

Donna Nordica punased hõlmikkleidid tõmbavad kindlasti tähelepanu. Argipäeval võib punane liiga silmatorkavalt mõjuda, aga õhtustel olengutel on tegemist ideaalse kaaslasega. Pane juurde suured ehted ja võta näppu metallikutooni või värvikirev käekott.

Hinda isikupära!

Kuidas seda kõike stiliseerida? Välis- ja kodumaiseid moemõjutajaid arvestamata on soovitatav vaadata endasse ning rõhutada oma individuaalsust ja ilu. Igaüks teab, mis on tema kehakuju tugevad küljed ja mida sooviks pigem peita. Moevooludest hoolimata on silmale kõige ilusam isikupära ja riietus, milles tunned end enesekindlalt. Naudi näiteks hipilikku festivalistiili ja sobita romantiline kleit kokku ketside või tanksaabastega.