„Keskklassi klientide arv Kampalas kasvab üha kiiremini ja nad kõik hindavad kõrgelt kvaliteetseid esmatarbekaupu, mida on aga raske leida. Seetõttu ostavad paljud kohalikud pesu ainult välismaalt. Lauma Lingerie poe avamisega ei soovi me pakkuda Uganda naistele mitte ainult mugavust, vaid ka stiili, tagades, et poes müüakse mitmekesist pesu igale maitsele, unustamata seejuures laia suuruste valikut. Juba praegu hindavad naised seda uut ostlemiskohta kõrgelt, öeldes, et just niisugusest pesust on nad turul aastaid puudust tundnud,” kommenteeris uue Lauma Lingerie poe üks omanikke Siisi Saetalu. Saetalu lisas, et on avamisest saati kaupluses iga päev kohal olnud, et kohalikku klienti veelgi paremini tundma õppida.

Lauma Lingerie juhatuse esimees Linda Matisone lisas omalt poolt, et see aasta on olnud kaubamärgi jaoks uutele turgudele jõudmise poolest edukas. „Oleme avanud poode juba viiel uuel turul. Hiljuti avati esimene pood Mongoolias, ent see on meie esimene pood Aafrikas, mis on Baltimaade ettevõtte jaoks suur edusamm. Oleme rõõmsad, et üha enam naisi üle kogu maailma tunnevad ja eelistavad Lauma Lingerie tooteid, ning kinnitame hea meelega, et töötame järgmiselgi aastal tootevaliku suurendamise kõrval ka uutele turgudele jõudmise nimel.“

Lauma Lingerie Kampala kaupluse avamise puhul korraldati kaupluses moeetendus, et võimaldada kohaliku meedia esindajatel, äriklientidel ja moehuvilistel nautida Lätis toodetud pesu originaalset tegumoodi ja erakordset kvaliteeti. Etenduse käigus oli publikul meeldiv võimalus näha 24 erinevat pesukomplekti Lauma Lingerie sügistalvisest kollektsioonist, mille kaubamärgi esindajad valisid spetsiaalselt välja, võttes arvesse kohaliku turu eripärasid ja klientide soove.