KAPSEL 14 kollektsioon koosneb eksklusiivsetest kottidest, mis ühendavad endas Skandinaavia disaini ja Itaalia käsitöö. Tulemuseks on puhta ja minimalistliku disainiga naiste ja unisex kotid. Pilkupüüdev kotikollektsioon on Baltikumis ainsana müügil Viru Keskuse ECCO kaupluses.

„Kotikollektsiooni märksõnadeks on kvaliteet, minimalistlik disain ja ajatu klassika. Kollektsioon koosneb naiste ja meeste igapäevastest kottidest ning kottidest, mis on sobilikud tööreisideks. Iga mudeli puhul on kasutatud spetsiaalset nahatüüpi, mis sobib koti disaini ja funktsionaalsusega,“ kommenteeris Evija Pušpure, ECCO Baltikumi tootejuht.

Kaupluse avamisel esitles ECCO ka osa oma sügiskollektsioonist ning stilist Karolin Kuusik andis nõuandeid, kuidas neid sobitada hetketrendidega. Eelkõige tõi ta välja kollektsiooni mitmekülgsuse ja rõhutas mugavust. „Sügiskollektsioonist  peaks küll igaüks omale sobiva stiili leidma, kuna esindatud on nii šikk klassika, sportlik stiil kui ka moodne ja pilkupüüdev disain. Ning nagu ikka ECCO jalanõude puhul, siis erinevate jalanõude märksõnaks on mugavus.“