Moekollektsioonile sekundeerisid Wild Woman ehted ja Vivian Vau jalanõud. Lisaks silmailule said külalised lauljatar Marvi Vallaste muusika taustal nautida ka mitmekäigulist õhtusööki uuelt restorani peakokalt Sander Lehtojalt.

Väike ja privaatne Arensburg Boutique Hotel & Spa asub Saaremaal Kuressaare vanalinna peatänaval. Hotellis kohtuvad kaasaegne arhitektuur ja ajatud väärtused: modernse hoonega kõrvutatud ajalooline osa asub 300 aasta vanuses majas. 2012. aastal Saaremaa parimaks teenindusettevõtteks valitud Arensburgis on hubase spaa ja seminariruumide kõrval hotelli pärliks restoranid, mida suviti ühendab linna kauneim purskkaevuga päikeseterrass. Juba kaheksandat aastat toimuvad Arensburgis kaunid kontserdid ja üritused, mis on paljudele hinge pugenud.

NYMF Moestuudio on omanäolise käekirjaga moeateljee, mis asub otse Tallinna südames - miljööväärtusliku Süda tänava armsa puumaja II korrusel. Moestuudios kohtuvad kliendi soovid ja disainer Triin Kärblase nägemus, mille sümbioosist sünnivad juba 8-ndat aastat järjest pilkupüüdvad rõivad, mida on raske tänaval mitte märgata.

Lisaks hõrkudele roogadele ergutas maitsemeeli Frexinet Cava.
Jalanõud Vivian Vault.
Ehted Wild Womanilt.
Modellide meigi eest hoolitses GloMinerals.
Soengud seadsid lavavalmis Evelin Mitt ja Lembi Kaal (Ilusalong LeLii).
Sündmust aitas korraldada Stiilikanal.