Perit Muuga litritega kleit üllatab kapuutsi ja imekauni rohelise tooniga, mille kõrval soeng ja aksessuaarid võiksid jääda minimalistlikuks.

Miks mitte lasta end inspireerida diskoajastust? Riieta end pealaest jalatallani hõbedasse, investeeri litritega kaetud kleiti või 1980-ndate uhkesse siluetti. Pidudel või aastalõpuballil edev välja näha ei ole tabu – mida omapärasem, seda ägedam!

Kristina Viirpalu talvekollektsiooni luksuslik pärlikleit mõjub tänapäevaselt, seksikalt ja naiselikult. Hind 2400.–

Naiselikkuse ja romantika austajad emmaku julgelt luksuslikku sametit või õrna pitskangast. Olgu see must, erkpunane, öösinine, tugev lilla või roheline, piduliku puudutuse annab kaunis kangas pea igale lõikele. Ja veel: moemaailm armastab pimestavaid kivikesi, narmaid ja pärleid.

Õrnale romantikule! Tiina Talumehe tikanditega õhtukleit on väärikas ja äärmiselt naiselik.
Peole ja ballile minnes vaata peeglisse, et veenduda, kas kleit istub kenasti ja tunned end selles mugavalt. Liiga lühike seelik või avar dekoltee muutub peol tülikaks, kui sa väikest paljastust varem eriti armastanud ei ole. Ei tasu unustada sedagi, et kui kleit on silmapaistev ja üliglamuurne, võiksid aksessuaarid ja soeng olla tagasihoidlikud, et rõiva ilu esile pääseks. Moemaailm on mänglevam kui kunagi varem. Kui kannad glamuurse rõiva välja ja tunned end selles hästi, siis miks mitte
piiridega mängida?