Kolm päeva kestval moepeol kõrgub Viru Keskuse aatriumis hiiglaslik ekraan, millelt saavad nii moe– kui ka filmihuvilised kahe päeva vältel just endale sobivatel kellaaegadel ja kordustes uudistada kevadmoe ja dokumentaalfilmide parimaid palu.

FIBITi raames lavale jõudev moeetendus, mille on stiliseerinud Kätlin Kaljuvee on tugevasti saanud inspiratsiooni moekunstniku enda loodud illustratsioonidest ja nendel olevatel naistegelastest. "Samuti olen pannud moeetendusse minu enda sellekevadised lemmiktrendid – kus kohtuvad huvitavad mustrid, fraktuurid ja vormid ning toonidest näiteks kevadised pastellid," annab Kaljuvee aimu, mida FIBITilt oodata on.
FIBITi kolmandal päeval, ootab kõiki Viru Keskuse külalisi ees L'Oreal Paris Eesti korraldatud jumestus- ja soengukunsti töötoad, kus uusi ilutrende tutvustavad tunnustatud jumestuskunstnik Lana Vallo ning Eesti staaride lemmikjuuksur Janar Pungar. Moefestival lõpetab kingituseks kõigile naistele ja loomulikult ka nende kaasadele täispikk kontsert triolt Vallatud Vestid.

Vaata FIBITi raames valminud Kätlin Kaljuvee videot, kus tuntud moekunstnik ja -illustraator räägib, kuidas tema teekond moeillustraatorina alguse sai ning mis teda täna inspireerib SIIT