2. Rohelt aksessuaare pole kunagi liiast. Anna Vitiello mitte ei kanna ainult erinevaid riideid üksteise all, vaid ta ei koonerda ka ehetega. See annab kogu riietusele läbimõelduma joone.

3. Ära karda koos kanda erinevaid tekstuure. Lizzie Hadfield on illustreerib, kuidas võid musta kunstnahast jakki kanda hallil kostüümjakil. Pikkus pole oluline. Pigem ongi lahedam, kui pikkus on erinev, sest nii paistavad erinevad kihid üksteise alt välja.

4. Kui kannad erinevaid ülerõivaid üksteise peal, siis eelista kergeid vihmamantleid. Kui õues on sügisene või kevadine ilm, mis pole vihamantli jaoks liialt külm, siis kerge vihmamantel on ideaalne riideese, mida kanda näiteks pintsakul. Kui kisub pilviseks ja hakkab sadama, siis on see kohe käepärast.

5. Üks valge särk pole kunagi liiast. Valgel särgil ja mustal polosärgil on ühine omadus: need on iga garderoobi kohustuslikud osad. See sobib kõigega valatult. Olenemata sellest, kas kannad seda kleidi all, pükstesse topitult või piilub see jaki alt välja – kõik sobib.

6. Kanna üksteise peal kahte kerget kampsunit. Kui õues on liiga külm ühe kampsuni jaoks, siis topelt ei kärise. Vali sellised kampsunid, mis üksteise peale hästi istuvad ja omavahel sobivad. Kui ilm muutub ja hakkab liiga palav, saad ühe ära võtta.

7. Musta seeliku alla passivad ka viigipüksid. Kui sul on kitsastest pükstest kõrini, siis viigipüksid sobivad klassikalise A-kujulise lõikega kleidi alla väga hästi. Ülaosana võid kanda valget särki.

8. Suvekleidid pükstel on selle aasta tänavamoe üks kuumimaid sõnu. Lihtsalt tõmba jalga teksad ja pane sinna peale üks kena suvekleit. Kui kleit on nööpidega, jäta mõned mugavuse huvides lahti.

9. Must kapuutsiga pusa on jälle moes. Kanna seda näiteks korraliku pintsaku all, mis muudab selle vabamaks ja mõnusamaks. Pusad pole enam vaid rulatajate või jõusaalihaide pärusmaa. See sobib nüüd ka elegantsemate rõivastega.

10. Kasuta erinevate kihtide koos hoidmiseks vööd. Anna Vitiello näitab, et vöö kandmine erinevatel riidekihtidel on suurepärane viis hoidmaks kõiki erinevaid kihte koos. Lisaks on stiilne vöö nagu kirss tordil.

Allikas: whowhatwear.co.uk