Lindexi kollektsioon Art meets Fashion

Kollektsioon põhineb moodsast kunstist innustatud loomingul, mille on Lindexile loonud kaheksa noort kunstnikku. Iga kunstnik lõi oma nägemuse ja tehnoloogia abil naiste auks ühe originaalse kunstiteose. Kunstiteoste eripärasid tõlgendades said Lindexi disainerid oma tööks uue ja huvitava suuna.

Lindexi kollektsioon Art meets Fashion

„Art meets Fashion“ kollektsiooni kuuluvad rõivad, aksessuaarid ja ujumisriided. Kollektsioon koosneb 12 esemest, sealhulgas ääristamata teksajakk, siidist kimono, vegan nahast kott ning laineliste äärtega retrolikud ujumisriided. Kõik kollektsiooni esemed säilitavad nii välimuselt kui mõttelt selge seose algupäraste kunstiteostega. „Art meets Fashion“ kollektsiooniga soovis Lindex luua kantavaid riideid naistele, kes soovivad ennast ning enda iseloomu kehtestada läbi väljendusrikka moe.

Lindexi poolt soetatud kunstiteosed müüdi eksklusiivselt eranäitusel. Müügist saadud raha annetatakse HERprojecti heaks. Tegemist on koostööl põhineva algatusega, mille eesmärk on aidata ülemaailmsetes tarneahelates töötavate madalate sissetulekutega naisi.

Kollektsioon „Art meets Fashion“ on saadaval veebipoes alates 8. märtsist.